piektdiena, 2018. gada 30. novembris

Vēstījums no Debesīm

-->
Viņu sauc Artjoms, dzīvo viņš Krievijā un līdz neilgam laikam bij PARASTS PUISIS, MŪZIĶIS UN PRODUCENTS.

Līdz sāka meklēt dziļākas atbildes savai dzīvei, meditācijā atvērās saziņas kanāls ar paša augstāko Es...
Mēs šad tad komunicējam un es vienmēr jūtos sasildīta viņa mīlestības saulītē, kas plūst uz šo pasauli.
Viņš sazinās ar cilvēku Augstākajiem aspektiem un nodod cilvēkiem vēstījumus no tiem.


Bet es iztulkošu kādu vēstījumu, kas caur Artjomu (Šanni) ir dots no viņas Augstākā Es kādai sievietei, kura ir slima ar vēzi, kurai bijušas jau 5 operācijas un ķīmījterapijas, bet šis vēstījums ir visiem mums. Artjoms palūdza ar to dalīties, un es to ar bezgalīgu pateicību daru (ne pilnā apmērā). Es iesaku gremdēties šajās enerģijās, jo tās ir brīnišķīgas! 
Te audio, zemāk teksts! 


...
Mīlestība pret Dievu, lai kas viņš priekš tevis nebūtu, un mīlestība pret tuvāko, - lūk divi nosacījumi, uz kuriem balstoties tu nokļūsi uz pastāvīga vibrāciju paaugstināšanas ceļa. Tas ir ceļš uz Augšu. Tā ir brīvība no bailēm, no naida, nicinājuma, pazemojuma, skumjām, vēlmes atriebties, no ambīcijām, lepnības, ciešanām, pašziedošanās, kauna, bezpalīdzības, nabadzības, tiesāšanas, uzspiešanas, - šis saraksts, bērns, ir bezgalīgs! Bezgalīgs, tu saproti?!
Un no tā visa ir tikai vienas zāles- mīlestība. Vai tad tik svarīgi ir uzzināt, ko tev jāiemīl un tieši kuram jāpiedod, lai taptu dziedināts? Tā vietā, lai vienkārši kļūtu vesels savā būtībā? Vai tad tik ļoti svarīgi ir salabot savu uztveres prizmu tā vietā, lai to pilnībā nomainītu pret jaunu, sākot uz pasauli skatīties Dvēseles acīm, beznosacījuma mīlestībā uz visu kas ir?
Ak, bērns, tad, kad mēs, kā jūsu globālākās apziņas daļas, iedziļinamies jūsu dzīvēs, mēs sajūtam TĀAADAS SĀPES, ka nespējam nejust visdziļāko līdzjūtību un visu jūsu dzīvi mēs meklējam veidus un iespējas dāvāt jums savu mīlestību, palīdzot jums to izaudzēt sevī. Mīlestību pret mums, pret sevi, pret dabu, pasauli.
Mēs meklējam veidus kā parādīt jums ceļu pašiem uz saviem dziļumiem, kuros var atrast īsteno esības jēgu, kur ir iespējams pārvarēt atdalītības priekškaru, dzēšot visu ciešanu un pārkāpumu pirmcēloni- jūsu atdalītību no Visuma, sajūtu, ka esi atdalīts no Dieva, no Avota. Tā ir ilūzija, dārgais mans bērns, ILŪZIJA!!!
Jūs visi, katrs no jums, kādus vien pārkāpumus nebūtu izdarījuši, kādas ciešanas radījuši- tā arī ir bijusi dievišķības izpausme! Katrs no jums rada to, ko rada, tikai no balēm, ka jūs nemīl. Nemīl citi cilvēki, nemīl daba, nemīliet paši, nemīl Dievs! Novāciet, novāciet no sevis šo programmu, atļaujiet sev apzināties sevi kā VISAS DIEVA RADĪTĀS PASAULES NEATŅEMAMU SASTĀVDAĻU. Jūs bijāt vienmēr un būsiet vienmēr! Uzvelkot dažādus tērpus, lai izpētītu un attīstītos, lai ciestu un baidītos, lai dzīvotu un mirtu, lai mīlētu  un piedotu, bet JŪS ESIET MŪŽĪGI!
TU ARĪ ESI RADĪTĀJS. Tas vienkārši tā ir. Kā dotais kopš pirmsākuma. Kā tas, ka šīs dzīves formai vajadzīgs gaiss, tieši tāpat tavs absolūtums ir vienkārši ir dots. Tev nav kur steigties, kur tiekties, jo tu vienkārši ESI, VIENMĒR.
Ak, bērns. Tādas slimības, notikumu, kuras tik ļoti sit ar bailēm, ir vajadzīgas tikai dēļ viena, - lai tu pilnīgi pārskatītu visu, kas notiek tavā dzīvē. Ņem katru savas dzīves aspektu, vai tās būtu attiecības ar partneri, vecākiem, bērniem, draugiem, radniekiem, garāmgājējiem, dzīvniekiem, augiem, zemi, ūdeni- ņem katru aspektu un pārbaudi, cik katrā no tiem ir izpausta mīlestība. Katrs tavs vārds var būt piepildīts ar mīlestību, katra sajūta, katra darbība, katrs mirklis! Pat sāpes, ko tu piedzīvo, var būt piepildītas ar tavu mīlestību! Visa pasaule -ir tikai mīlestība. Tikai mīlestība! Tikai mīlestība... Tā var tik pārprasta un izkropļota, bet tas nemaina īstenību. Visa pasaule- ir tikai mīlestība.
Un tev, bērns, nav nepieciešams tagad analizēt savu pagātni, mēģinot to novērtēt no mīlestības pozīcijas. Pietiks ar to, ka NO ŠĪ paša brīža tu sāksi dzīvot savādāk. Lai ko kāds tev teiktu, meklē tajā Visuma mīlestību. Lai katra tava doma piepildītos ar to. Lai viss tavs ķermenis piepildītos ar mīlestību. Tas ir tik banāli, tik vienkārši, bet tik ļoti, ļoti svarīgi! Un tik sarežģīti! Es zinu, bērns. Tomēr tas ir tas ceļš, kuru tu reiz sev izvēlējies, TIKAI tāpēc, ka tu spēj to noiet.
Es pateicos, tev mans bērns, par katru tavu vārdu, katru darbību, katru tavu izpausmi, par visu, kas ir bijis, ir un būs tavā dzīvē, tavās izvēlēs, tavā rīcībā un attieksmē. Neskatoties uz to, cik mīlestības tu visā ieliki, ieliec un ieliksi. Es mīlu tevi bez nosacījumiem, bērns. Un cienu ikvienu tavu izvēli, lai kur tā tevi vestu. Ja tu spēj padoties savai slimībai, padoties man un uzticēties visā, - tu tapsi dziedināta, bērns! Ļauj apskaut tevi, piekļaut pie sirds un vairs nekad neatlaist.
Jūsu asaras, dārgie mūsu bērni, tā ir atbrīvošanās no tām vecajām paradigmām, kas indē jūsu ķermeņus un prātu. Mēs mīlam katru no jums. Katru, kas pieskāras šim vēstījuma- mēs redzam katru no jums. Tieši šeit un tagad, šajā mirklī. Mēs redzam jūsu pārtapšanu. Tas nav tāpat vien, ka jūs esiet šeit un lasiet šo vēstījumu, atrodoties šajās enerģijās. Katrs no jums šo lasa ne tāpat vien. Jūs visi esiet Dvēseles, kas nākušas no Augstākiem plāniem, kuras nākušas palīdzēt Zemei pāriet uz augstākām sfērām, atgriežoties mājās. Jūs visi esiet prāta dakteri un dziednieki. Pat tie, kuriem nav nekādas nojēgas, kā viņi vispār ir šeit nokļuvuši, un viņa ceļš, viņaprāt, neko garīgu neatspoguļo. Jūs visi, mūsu dārgie radītāji, esiet maziņi absolūtiņi, kuri ir nākuši šeit, lai pārvarētu savas bailes un šaubas, lai pavērstu atpakaļgaitā pasaules vibrāciju lejupslīdi. Lai atdzimtu no jauna un palīdzētu atdzimt citiem. Nevis caur darbu ar viņiem, nē,- caur sevi! Izpaužot sevi. Vienkārši iegaumē to, un dzīvo ar šo zināšanu. Mēs apskaujam tagad ikvienu no jums, un jūs to sajūtiet. Mēs to zinam. Nav neviena jūsu vidū, kuru neapskautu, nedziedinātu pa šobrīd atvērtajām durvīm uz mūsu dimensiju. Katrs no jums ir atvēries, izmainījis savu DNS struktūru, pat līdz galam nesaprotot, kas notiek. Un katrs no jums varēs ieraudzīt, kur ceļš jūs aizvedīs tuvākajos gados. Mēs ļoti mīlam jūs, mūsu bērnus. Un mēs gaidam, kad jūs izaugsiet un ieiesiet savā jaunajā dzīvē. Esiet svētīti!
Шанни 03.10.18

P.S.
šis ir viens no materiāliem, ko kopā ar vebināriem, sarunām online un Fb grupā, enerģētiskajām prognozēm, audiopraksēm u.c. saņem Sirds Ceļa skolas/klubiņa abonenti katru mēnesi. vairāk šeit...



Paldies, ka esi un, ka lasi! Sirds Ceļa blogā jau 8-to gadu dalos savā redzējumā, izpratnē un sajūtās, kas mainās un paplašinās līdz ar mani. Es nevēlos nevienu pārliecināt par savu taisnību vai pievērst savai ticībai, -arī es reiz pasauli redzēju 3dimensionālu un plakanu, un neviens man nevarētu iestāstīt toreiz, ka, iespējams, tā ir apaļa.. :) Tāpēc, ja rezonē mans skatījums, dalos ar prieku! Ja nē, tad vienkārši ej garām un netērē savu laiku, lai pārliecinātu mani (komentāros un vēstulēs), ka zeme tomēr ir plakana :)  Sirds Ceļa blogs ir mana desmitā tiesa, 90% manas aktivātes norisinās Sirds Ceļa Klubiņā, bet pierakstīties ziņām no Sirds Ceļa Tu vari ŠEIT.
Esam!

1 komentārs: