otrdiena, 2022. gada 4. oktobris

2022.gada nogales enerģijas. Īss raksturojums


Vai ir vēl kāds pašattīstības jomā, kas nerunā par lielo eksāmenu laiku? Jā, nopietnie eksāmeni visai Cilvēcei un katrai dvēselei sākās 2020. gadā, -pirms tam tās bija tādas ieskaites. Ļoti daudz un dāsni tika dots enerģētiskais atbalsts no Gaismas Spēkiem gan individuāli, gan caur dažādiem Meistariem.

Kādu brīdi šķita, ka patiešām Cilvēce strauji mostas un nekas nevar kavēt Lielo Pāreju un ieplānotie 25-35% noteikti pāries 2012.gadā. Taču kolektīvā pāreja nenotika. Dvēseles turpināja pāriet individuāli, sasniedzot attiecīgo vibrāciju līmeni.
Jā, lai arī interese par garīguma jomu pieaug, reālas darbības savā fiziskajā realitātē, visbiežāk izpaliek. Vairākumam ezotērika turpina būt aizraujošs hobijs, lai aizmirstos vai atšķaidītu vienmuļo sistēmisko eksistenci. Viņu dzīvi turpina noteikt ārēji faktori.

Attiecīgās struktūras lemj dot Cilvēcei vēl iespēju un rada laika cilpu pārejai uz vēl 10 gadiem. 2022.gada 21.decembris pēc daudzu ekspertu domām ir pēdējā iespēja pāriet kolektīvi. Tas nozīmē, ka uz kolektīvās, vienotības enerģijas varētu pāriet arī tie, kas individuāli vēl nav īsti gatavi. Šajos Rudens Saulgriežos daudzi iegāja šajā koridorā, kas izgriež vēl pēdējās dualitātes paliekas, zemās enerģijas, lai uz gadu miju, jau sajustu sevi uz Jaunās Zemes.

Vai šī laika cilpa atmaksājās? Pēdējā statistika nav iepriecinoša- reāli un potenciāli pārejošo ir tikai 10- 12%. Kā jau dualitātes matricā, tāds pats skaits ir apzināti izvēlējušies destruktīvo attīstības ceļu. Pārējie teju 80% ir neapzinātajā, nestabili dreifējošajā stāvoklī. Kāds cieši guļ un reaģē tikai uz ārējiem kairinātājiem, domā, dara un piekrīt tam, ko prasa sistēma. Kāds pusnomodā īsti nesaprot, kur jāiet, kas jādara, šūpojas no viena grāvja otrā, vienu eksāmenu nokārto, nākamajā- izgāžas pēc pilnas programmas. Kāds uzskata, ka ir pamodies un aktīvi rosās, strādā ar sevi, taču paša realitātē tas vēl neatspoguļos, jo iztrūkst reālu soļu ārā no vecās sistēmas, kas pirmām kārtām ir galvā. 
Jautājums: vai ar 10-12% atsevišķiem, nesavienotiem Pārejošajiem pietiek, lai radītu Jauno Zemi?
Redzot, kā cilvēce masveidīgi izkrīt eksāmenos, tajā skaitā arī tie, kas it kā ir atmodušies, enerģijas dotācijas tiek piegrieztas un talkā nāk jau citi Skolotāji, ar citiem instrumentiem. Taču, kā rāda lielāki un mazāki eksāmeni, procentuāli nekas nemainās. Lai kādas neērtības, spiediens, ierobežojumi netiktu ieviesti, kamēr ir ko ēst un, kamēr mani personīgi neaiztiet, es sēžu un neelpoju. Acīmredzot, ir vajadzīgs reāls bads, reālas ciešanas katram, lai ieslēgtu paši savu domāšanu un sāktu kaut ko darīt paši savas realitātes labā.
Tikmēr destruktīvā Sistēma turpina savu spiedienu šķeļot, atvienojot, spiežot ārā visu tumsu ar varu. Uh...un cik daudz tās ir! Jo nevar tak izspiest to, kā nav?! Bailes, naids, agresija, nosodījums, sašutums...vienkārši nebeidzamā straumē nāk ārā. 
Kur ir tie, kas pieņem, savieno, apvieno, līdzsvaro, mierina, lūdzās?
Tie ir nepareizi, jo neseko trendiem, nepievienojas frontēm, nepūš Sistēmas taurē. Tie traucē.

No, ko, lai saka? Kad uz Gaismas meditāciju grupu, kuras galvenais sauciens bija Vienotības sauciens, pieteicās vien kādi 10% no manas auditorijas, es sapratu, ka tie 10% ir reāls procents. 
Īstenībā, impulss šai meditāciju grupai, bija reāla iespēja, kas no Augšas piedāvāta, lai uz kolektīvā lauka enerģiju apjoma, iziet cauri Saulgriežu-Saulstāvju koridoram varētu tie, kam individuāli pēc tam būtu vajadzīgi gadi, lai pārietu... Pastāv versija, ka nākamā reize, kad atkal būs enerģētiskais koridors pēdējiem Pārejošajiem būs 2028.gadā, taču ir arī versijas, ka šī gada nogalē divas pasaules atdalās pavisam un neatgriezeniski. 

Jau tagad tie, kas atdalās, jūt, kā pēdējos gadus zūd interese par veco realitāti, zūd saikne ar vecajiem draugiem un tuviniekiem, tie pēkšņi pazūd no apvāršņa vai arī pārtrūkst emocionālās saites. Nav intereses, nav rezonanses un piesaistes.

Arī tiem, kas pavadīja citus viņu ceļā, notiek savu procesi. Es jau atvadījos no šīs jomas ar Pārcēlāja Dienasgrāmatu, jo sapratu, ka tos, ko varēju un, kas bija gatavi,  jau esmu ''pārcēlusi''. Šis gads bija iegrieztā plānu riteņa lēna apturēšana un daudzu projektu slēgšana. Viss. 
Viss. Dvēseles savu izvēli ir izdarījušas. Lielākā daļa cilvēku,- neapzināti. Nedomājot, piekrītot, izvēloties mazāko ļaunumu, vai vienkārši ērtības labad. Īstenībā parakstot sev dualitātes beigu fāzes enerģētiskās gaļasmašīnas spriedumu. Izspiedīs pēdējo dzīvības sulu un izmetīs no iemiesojuma. 

Viss. Pārejošie un pārgājušie no nākamā gada, kad ieplūdīs pavisam citas enerģijas, pavērsīs savu skatienu, mērķus un plānus uz Jauno Zemi. Skatīsies, meklēs un atradīs savējos. Savienosies kopējiem apļiem, plānu kalšanai, idejām un darbiem. Ja līdz šim tas jau notika šur tur, tad drīz tas notiks ar visiem. Jā, pārejošo ir daudz mazāk, nekā cerēts. Lielais Pļaujas laiks pienāca, kad maz vēl nobriedušu graudu, bet Cilvēces Ziema, jau klauvē uz sliekšņa. Taču tādēļ Zeme nepārstās griezties un neapturēs savu pāreju. Katras beigas ir jauns sākums.


Esam!

P.s. Lūgums palikt manā lokā un kanālā tikai tos, kam:
1. Rezonē manas domas un idejas, interesē pieredze un redzējums.
2. Kas vismaz nojauš, ka dzīvojam Matricā (Ilūzija, Maija, Mitotte) un varam paši izvēlēties šīs spēles līmeni.
3. Kas paši nepiedalās vecās (3D) sistēmas feikajās shēmās un akcijās, pat, ja saprot, kas notiek.
4. Saprot un apzinās, ka katrs no mums dzīvo savā realitātē un veido to pats ar savu iekšējo stāvokli. 
5. Kas sajūt, ka patiesība ir meklējama sevī, savā sirdī.
6. Kas vēlas piedzīvot Jauno Zemi.



7 komentāri:

  1. Milzīgā pateicībā tev, Inta🙏 Tu esi paveikusi lielu un ļoti svarīgu darbu cilvēces labā! Esmu par savienošanos ar tiem, kas jūt un saprot līdzīgi🙏 Mīlestībā❤

    AtbildētDzēst
  2. Inta!❤️Paldies liels par to, ko Tu dari🙏😊 Tik skaidrā valodā iznest un paskaidrot matricas tēmu…nu tā, kā ar karotīti ielej mutē un mums atliek tikai norīt😉 Ļoti, ļoti rezonēja kurs Atmošanās. Viss tik saprotams, tagad tikai pašai ar sevi jāpastrādā. Labas sajūtas pēc kursa noklausīšanās.Jutu, ka transformācija notiek pēc ceturtās nodarbības, bet es ļāvos… un joprojām ļaujos un kaifīgi to izbaudu😊Šī kursa laikā atradu dzīvē cilvēkus ar ko šī tēma rezonē, tagad ir ar ko parunāties, padalīties😇 PATEICĪBĀ visiem, visiem, ka esam❤️😊🙏 PALDIES Tev Inta!😊🙏

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, ka esi!❤️🌟
    Esam!🌏🌟👑🙏

    AtbildētDzēst
  4. Mīļā Inta! Nepazīstu Jūs personīgi, tomēr izjūtu lielu tuvību. Daudz kas no Jūsu teiktā ir pavēris man acis, daudz kas rezonē pat līdz galam nesaprotot, daudz kas apstiprina manis pašas iekšējās atklāsmes. Līdz šim (kopš brīža, kad iepazinu Jūs caur Pārcēlāja dienasgrāmatu) nav sanācis būt kādā tiešajā tikšanās reizē, bet ticu, ja būs nepieciešams, tad viss notiks. Sekoju Jūsu uzrunām, un , patiešām šķiet varat vienkārši "papļāpāt" pie mašīnas stūres un caur to vien.jau nāk atziņas un atklāsmes. Lauks strādā. Tik daudz kam piekrītu arī šajā rakstā. Arī piedzīvoju to, ka vairs nesajūtos uz viena viļņa pat ar daudziem draugiem garīgā ceļa gājējiem. Ups, jau tik gari - vienmārdsakot - Paldies par visu, ko esat darījusi, kā rādījusi Gaismu, kā nesusi lukturi tumsā. Paldies, ka esat iekustinājusi tik daudzus! Paldies par Gaismas meditācijas iniciatīvu. Tik gaiši un vienojoši visi. Pēdējās dienās Dievs sirdī runāja, ka Jūs esat kā Tumsā iedegta svece, kuras liesmiņa mums (tiem, kam Jūs spīdat, nesat vēstis, rādat virzienu utt) jāaptver ar savām plaukstām un stipri jālolo un jāsargā! Svētības!🤲🎇🤲

    AtbildētDzēst