pirmdiena, 2014. gada 3. marts

Jaunais meditāciju CD2

Meditāciju diska saturs

1. Atbrīvošanās no bailēm.

Bailes ir absolūts pretstats Gaismai un Mīlestībai. Bailes- tā ir apziņas tumsa. Jo tālāk mēs esam no
Dievišķā, jo vairāk bailes mūsos mīt. Galvenais ierocis darbā ar bailēm un šaubām ir apziņasgaismā: augt, paplašināt savas zināšanas un izpratni par cilvēka sūtību un uzdevumiem, strādāt ar saviem paša enkuriem, no kuriem tieši bailes ir smagākais un visgrūtāk pārvaramais. Šī meditācija ir viens no veidiem, kā palīdzēt tikt galā ar baiļu rēgiem, vecām lietām un attīrīt savu enerģētiku no zemām vibrācijām.

2.Piedošanas meditācija

Šoreiz tā ir piedošana vecākiem. Līdzīgu variet veikt pastāvīgi ar citiem cilvēkiem. Šodien daudzveidīgas tehnikas un meditācijas ieņem lielu popularitāti, tai skaitā arī piedošanas meditācija. Taču cilvēki līdz galam nesaprot tās lielo nozīmi savas dzīves kvalitātes uzlabošanā. Vai arī piedošana notiek tikai prātā, nevis sirdī. Piedošanas meditācija palīdz nokārtot attiecības ar apkārtējiem, harmonizēt tās, pacelt jaunā līmenī. Piedošanas meditācija– viena no stiprākajām un visgaišākajām. Bet kā strādā piedošanas meditācija? Sarunas laikā (meditācijā) starp cilvēkiem veidojas īpaša saikne, tā saucamais kanāls, pa kuru tiek nodotas emocijas un enerģija. Ja komunikācija bija auglīga un patīkama, tad kanāls ir gaišs, tas atgriež spēku abiem sarunu biedriem. Kā zināms, aizvainojums ir vairāku slimību iemesls.

Ja sev pieņemt čakru koncepciju cilvēka uzbūvē, tad pastāv uzskats, ka vecāku čakras savienotas ar bērnu čakrām, tāpēc jebkurš negatīvs, kas ir vecākos, automātiski pāriet uz bērniem. No šejienes ir tā saucamie senču lāsti, kas patiesībā ir negatīvas programmas sekas. Par cik ar kanālu netiek strādāts, programma tiek nodota no vecākiem bērnam. Tādēļ arī ir nepieciešams veikt piedošanas meditāciju vecākiem. 

3. Sirds atvēršana un attīrīšana.

Šī ir Kraijona meditācija ļauj savienoties ar Kristus un erceņģeļa Mihaēla enerģijām, lai palīdzētu mūsu garīgajā ceļā. Ceļā uz atvērtu sirdi. Lielākajam vairumam cilvēku tā ir slēgta: mēs neprotam mīlēt, neprotam saņemt mīlestību: baidāmies uzticēties, baidāmies tapt sāpināti. Varbūt kādreiz Mīlestību mācīs ģimenēs un skolās, tomēr pašlaik tā mums jāapgūst pašiem.

4. Saullēkta Meditācija

Šajā diskā ir divas dabas meditācijas- rītam un vakaram. Šīm meditācijām ir vismaz trīs mērķi. Pirmais- savienoties ar Mātes Zemes enerģijām. Īpaši pilsētniekiem, vai tiem, kas pilsētā uzturas lielāko daļu no sava laika, hroniski pietrūkst Dabas dziedinošā spēka. Daba dziedina, atbrīvo, atjauno enerģiju, dod spēkus. Otrais mērķis rīta meditācijai ir sagatavot sevi veiksmīgai dienai, piepildīt sevi ar enerģiju, možumu un labu garastāvokli. Šī meditācija ir ideāls dienas sākums!

5. Saulrieta meditācija

Otra dabas meditācija, kuras mērķis, vēl arī ir dienas laikā esošo problēmu palaišana, atslābināšanās, pateicība un visu spēku atjaunotne caur savienošanos ar visām Dabas stihijām. Labam miegam!

6. Dziedināšana ar laika līniju.

Manā praksē unikāla tehnika, kas ļauj pārrakstīt savu pagātnes scenāriju. Kā zināms, mūsu atmiņas par pozitīvām vai negatīvām, ne tik daudz padara paši notikumi, cik to izraisītās emocijas un pārdzīvojumi. Mēs nevaram mainīt pagātnes notikumus, bet mēs varam izmainīt, pārprogrammēt savu tā laika emocionālo pārdzīvojumu. Izmainot pagātni, mēs izmaināt tagadni un nākotni.

7. Lielā atslābināšanās meditācija.

Šo iesaku izmantot divos veidos. Pirmais, ja nevēlies, jūties noguris, lai strādātu ar kādu problēmu, vai vispār nav noskaņojuma, bet ir saspringums pēc garas dienas, no kura ir vajadzība atbrīvoties. Šī F.Kristalas metode lieliski palīdzēs nomierināties, atslābināties, atjaunot mieru un līdzsvaru. Otrs ieteicamais izmantošanas veids ir, ja esi nolēmis kārtīgi pastrādāt ar sevi, tad šo meditāciju vari likt pirms jebkuras citas- tā ideāli sagatavos ķermeni un ievedīs alfa stāvoklī.

8. Mana gaismas ģimene.

Šī ir paļaušanas meditācija. Strādājot ar cilvēkiem un pati ar sevi pārliecinos, ka tieši paļaušanās ir viena no grūtajām lietām, kas mums jāiemācās. Ir ārkārtīgi svarīgi zināt, ka neesam vieni, ka mums nav sava dzīve jāpārvērš par nebeidzamu cīņu. Ka, īstenībā var būt viegli un forši! Tikai jāatlaiž sava prāta diktatūra un jāpaļaujas uz savu komandu Tur Augšā, kas to vien gaida, lai beidzot arī varētu pielikt savu roku Tavas ideālās dzīves radīšanā! J

9. Satikšanās ar savu Sargeņgeļi.

Meditācija līdzīga iepriekšējai, tomēr domāta, lai nodibinātu ciešāku saikni ar vistuvāko no garīgajām sfērām- eņģeļu sfēru. Katram ir savs sargeņģelis! Un dažiem pat vairāki! Ir pienācis laiks ar tiem iepazīties!

10. Dieviete Tevī.

Katrā sievietē dzīvo Dievība, kas dod tai savu spēku. Tā ir iekšējā Dieviete, kas spēj izdziedēt visu:
sākot no sasista ceļgala līdz salauztai sirdij, tā spēj atdzimt no pelniem, spēj padarīt cildenu un sirdsgudru.Un šis spēks viņai pieejams, kad viņa mīl. Tikai problēma tajā, ka ne katrā sievietē ir atmodināta iekšējā Dieviete. Nepareiza audzināšana, uzspiestas nepareizās vērtības un morāles normas liek sievietei sevi nenovērtēt, spēlēt svešu lomu un zaudēt savu spēku, kas tai dots kopš dzimšanas. Ja iekšējā Dieviete nav modusies vai ir nobloķēta, tā aiziet dziļi zemapziņā un tikai caur intuīciju, jūtam un sapņiem var nemanāmi palīdzēt. Bet ja spējam viņu atmodināt, apzināti atjaunot ar to saikni, iekšējā Dieviete no jauna iztaisnos spārnus un ienesīs mušu dzīvē Dievietes spējas, spēku, palīdzību un gudrību. 

Meditācijā ar arhetipu valodas palīdzības, caur kuru darbojas mūsu zemapziņa, mēs atjaunojam saikni ar ievērojamu daļu no sevis iekšējās Dievietes veidolā. Tā ir patīkama atslābinoša meditācija – relaksācija, virzīta uz sevis harmonizēšanu un dzīvības enerģijas atjaunošanu


Vispārēji ieteikumi.

Vēlams strādāt ar vienu tēmu vienā reizē. Pirms meditācijas, parūpējies par attiecīgu noskaņu, mierīgu gaisotni. Izvēlies tēmu un izviedo tai datorā atsevišķu mapīti, pirms un pēc meditācijas, ieliec savu mīļāko relaksējošo mūziku, kas ļaus Tev labāk noskaņoties meditācijai un ilgāk palikt šajā noskaņā. Tāpat vari pamēģināt pirms galvenās meditācijas vēl papildus pielikt atslābināšanās meditāciju. 

Jebkura meditācija ir domāta pastāvīgai un vairākkārtējai praktizēšanai. Līdz jūti- šī tēma ir atstrādāta! Veiksmes! Filisas Kristalas dotās prakses (6.un7.) un Krayon meditācija ‘’Sirds atvēršana un attīrīšana’’ Ak, un jā! Dabas meditācijas ir izmantotas mūsu pašu Dvietes palienes putnu balsis!http://www.dvietespaliene.lv/lv/

Veiksmes!
Info par pasūtīšanu šeit: http://sirdscels.blogspot.com/p/blog-page.html

Dieviete Tevī. Meditācija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru