piektdiena, 2018. gada 19. oktobris

Oktobra enerģiju raksturojums


Bieži esmu aizdomājusies, kas Latvijā izvēlas vēlēšanu datumus, jo arī astrologi atzīst, ka
nepiemērotākus patiešām grūti atrast. Spriedze, īpaši mentālajā plānā turpina pieaugt arī oktobrī un, pieļauju skars ļoti daudzus no mums.

Visas tās peripētijas, ko Jūs redziet informatīvajā telpā, nepaliek bez sekām. Pat, ja mēs maksimāli no tā visa norobežojamies, smalkais plāns, kurā nonāk cilvēku domas un emocijas, ietekmē mūs neatkarīgi no mūsu gribas, ja vien mēs ikdienā neizmantojam aizsardzības tehnikas.

Pasaule ir vienots organisms, tādēļ Latviju nevar pilnībā nosķirt, - šie spriedzes aspekti vairāk vai mazāk izpaudīsies visā pasaulē.

Spriedze jebkurā tās izpausmē stimulē vecā izspiešanu, atbrīvošanos,- tā kāpinās, aug, kā sastrutojis augonis, līdz plīst un atbrīvojās no vecā, liekā, svešā, nokalpojušā. Spriedze ir kā rādītājs tam, ka būs jāatvadās, ka mūs piespiedīs atvadīties no vecajām programmām. Tie var būt uzvedības modeļi, emocionālās reakcijas, neatrisinātas vai iestrēgušas attiecības, atlikti lēmumi, neatrisināti iekšējie konflikti.


Tevi var izbrīnīt apkārtējo cilvēku reakcijas un uzvedība, liksies, ka viņi rīkojas pretēji tam, ko tu gaidi, vai vienkārši neloģiski… Sajūta, ka tu runā vienā, viņi -citā valodā.

Jau septembrī es biju trīs situāciju lieciniece, kur savas saistības neizpildīja cilvēki, no kuriem es to negaidīju un nekādi neparedzēju. Divas no šīm situācijām saistītas arī ar zināmiem zaudējumiem finansu ziņā. 

Tas būs vērojams masveidā turpmākajā laikā (mēnešos un pat gados). Nekas vairs nebūs stabils- nekādi līgumi, solījumi, saistības…

Ļoti daudzi cilvēki sāks padoties- viņiem nebūs spēka, enerģijas pildīt savas saistības. Jo enerģiju arvien vairāk piegriež visam, kas nenes labumu un atbalstu Dvēseles ceļam.

Kad nonāksi šādās situācijās, tad atceries šo manu rakstīto. Ja situācija skar finansiālo aspektu, atceries seno ebreju teicienu: ''Paldies, Dievs, ka paņēmi naudā!'', mēģini palaist šo naudu viegli, jo, ja paliks aizvainojums, dusmas utt., tas gan sasies ar šo cilvēku karmisko mezglu tikai ciešāk, pazeminās tavas vibrācijas un apturēs pārpilnības plūsmu, kas viegli un ātri aizpildītu šo zaudējumu. 

Tāpat, šādas situācijas saistībā ar materiālajām lietām skars tā saucamos garīgā ceļa gājējus (īstenībā jau mēs visi ejam šo ceļu), jo pieķeršanās materiālajam plānam vēl ļoti daudziem no mums traucē iet uz priekšu...Mēs baidāmies iet Dvēseles ceļu, paliekot nemīlamā darbā utt. Iesaku pārvarēt bailes pēc iespējas ātrāk, lai nebūt jāpiedzīvo to, ka atņem traucējošos ''ar varu''.

Trešais aspekts negaidītiem finansiālajiem zaudējumiem ir tas, ka Sistēma ņem naudā. Tā ir plašāka tēma. Mēs, mūsu Dvēseles ir vienojušās nākt uz šo Zemi, tās esošajos apstākļos, tās Sistēmā ar visiem šīs Sistēmas notikumiem. Jā, mēs vēlamies brīvību, bet jāsaprot, kā atpirkties ar pēc iespējas mazākiem zaudējumiem.

Pēkšņi pilna paskastīte ar radaru fotogrāfijām? Parādnieks neceļ klausuli? Darba devējs neizmaksā laikā algu? Atceries, Sistēma, šī Laik-Telpa, kurā spēlējies prasa savu daļu… Labāk dot to. Vismaz pagaidām. Lielākā daļa no mums vēl nav tajā vibrāciju diapazonā, kurā Sistēmai var uzspļaut no augstāka stāva :)


Vēl apr sajūtām. Pēkšņi saasinās daudzas un dažādas tēmas, kas likās apklusušas vai izbeigušās. Tas var attiekties gan uz veselību, gan attiecībām. Šķitīs, ka viss krīt vienlaikus virsū- dažādas problēmas, jautājumi… 

Elpo dziļi un īpaši neanalizē. Klausies savā iekšējā sajūtā un airē ar to vienā ritmē. Analīze un loģika nebūs labākie sabiedrotie šajā laikā… Meklē savu iekšējo centru, ieslēdz sevī ''vērotāju'' un ļauj, lai notikumi paši notiek.

Lai kas notiktu ārējā plānā, - viss notiek pēc Dvēseles Plāna un atbilstoši tam. Augšas zina, caur ko tevi jāizved, no kā jāatbrīvo, kur jāizstumj vai jāaizbīda. Netraucē Tām ar savu loģiku un stresošanu. Šis stāvoklis būs pats harmoniskākais šajā laikā.

Ļoti iespējams, ka drīz sāksies jau jaunu lēmumu pieņemšanas laiks. Laiks, kad tevī tiks palaistas jaunās programmas, Dvēsele nonāks uz jaunām sliedēm un… tad jau redzēs…

Vēl nedaudz par veselības jomu. Pamanījāt, ka septembrī ļoti agri sākās tādi mazi vīrusiņi, kamēr dabā vēl bija silta vasara un nekas neliecināja par to, ka tādie vajadzētu parādīties. Trīs dienu sagurums, kakla sāpes, nelielas iesnas, galvas sāpes? Pietam masviedā. Jā, caur vīrusiem mūs arī transformē. Un oktobrī, pieļauju, ka šis process turpināsies.



Atceries, ka iekšējais Prieka stāvoklis ir īstais vibrāciju līmeņa rādītājs. Padomā par to. Kas traucē būt šajā stāvoklī, vairot vai atrast to? 

Kā es saku: priecīgs gaļēdājs vienmēr ir augstākās vibrācijās vai tuvāk Dievam, nekā depresīvs veģetārietis :) Bet, tas attiecas uz visām jomām:)

Šo PASAULI NEVAJAG ŅEMT PĀRĀK NOPIETNI…

LAI HARMONISKS ŠIS LAIKS!

ESAM!

INTA
P.s. Šādu enerģētisko prognozi katra mēneša sākumā saņem visi Sirds Ceļa Kopienas dalībnieki- satura, kas ietver sevī vebinārus, prakses, virtuālo diskusiju platformu, sarunu apļus, u.tml., abonenti.

1 komentārs:

  1. Satversmes otrā nodaļa, 11. punkts.

    Saeimas vēlēšanas izdarāmas oktobra mēneša pirmajā sestdienā.

    AtbildētDzēst