svētdiena, 2017. gada 30. jūlijs

Lai notiek Tavs prāts!

Viens no, manuprāt, spēcīgākajiem instrumentiem garīgajā ceļā un palīgs grūtos brīžos, ir vienkārša, bet ļoti spēcīga lūgšana: ''Lai notiek Tavs prāts!'' (Vai Dievs, lai notiek Tava griba!) Šī īsā, mums visiem
pieejamā lūgšana ir viena no pašām iedarbīgākajām, kuras mūsu enerģētikā ienes momentālas pārmaiņas- paļaušanos, uzticēšanos Radītajām, ticību un sava Ego/Prāta nolikšanu maliņā.

Brīdī, kad Tev šķiet, ka Tu vairs netiec galā, tā spēj darīt brīnumus. Protams, ja Tu tici šiem vārdiem. Kādēļ šī lūgšana ir tik spēcīga? Jo izrunājot šos vārdus, Tu vienlaicīgi paud vairākus apgalvojumus:

  • Tu atzīsti, ka uzticies Radītājam un atzīstot to, kā vienīgo spēku, savā veidā diskvalificē visas enerģijas, kas traucē un oponē šim spēkam;

  • Tu atzīsti, ka Tavi personīgie mēģinājumi un centieni ir noveduši Tevi strupceļā vai nav palīdzējuši, un šobrīd Tu esi gatavs pilnībā uzticēties Dievam, faktiski nododot savu gribu Viņa rokās.

Varētu rasties jautājums- kā tad ar visiem zināmo Brīvās gribas likumu. Tas pastāv. Pietam gan Ego, gan augstākā Es līmenī. Svarīgi, kurā Es līmenī apgalvojums ''Lai notiek Tavs prāts/griba''tiek pausts. Lielākoties, tas tomēr notiek tad, kad mūsu Ego jau ir aplauzies un mēs atceramies par augstāku spēku eksistenci :) Principā, šis apgalvojums, šī lūgšana noliek uz lāpstiņām mūsu Ego, noliecot galvu dievišķā priekšā. Tieši šajā brīdī dievišķums spēj ienākt Tevī un piepildīt Tevi. Aklais kučieris ir atdevis grožus Radītāja rokās... Tas ir kā pārslēgt režīmus kādā tehniskā iekārtā- no manuālā uz automātisko, vai no standarta uz Turbo... :) Viens režīms ir ierobežots, otrs- bezgalīgs.

Vēl ļoti būtisks šīs lūgšanas aspekts ir tas, ka tā aptur bezgalīgo domāšanas procesu Tavā galvā. Tas ārprāts, kas notiek mūsu galvās, atņem milzīgu daudzumu enerģijas, vienlaikus sējot šaubas, bailes un pazeminot mūsu vibrācijas, bremzējot mūs mūsu ceļā.

Lūgšana ir pilnīga uzticēšanās. Bez uzticēšanās nemēdz būt pilnvērtīgu attiecību. Pat ar Dievu.

Pastāvīgi atgādinot, atgriežoties pie lūgšanas: ''Lai notiek Tava griba!'', mēs atslēdzam prātu un atgriežamies savā apzinātības stāvoklī- šeit un tagad, saglabājot savu enerģiju, klātbūtni mirklī. Atgriežoties paļāvības un harmonijas stāvoklī, kas tikai caur uzticēšanos un paļaušanos vien ir iespējams.
Man pašai šī lūgšana ir pastāvīgs pavadonis, ceru noderēs Tev arī!

Dievs, lai notiek Tavs prāts!

Inta Blūma

(ierosme no Kaa vēstījuma)



-->

1 komentārs:

  1. Man šī frāze vienmēr šķitusi nedaudz dīvaina. Varētu domāt, ka Dieva prāts citādi nemaz nenotiek. Vai ka manas domas un mans vēlējums spētu kā īpaši ietekmēt Dieva plānus. Nē, es ticu Dieva visvarenībai, savai niecībai un esmu pārliecināts, ka Dieva plāns notiks tik un tā neatkarīgi no manas gribas.

    AtbildētDzēst