otrdiena, 2015. gada 3. marts

Marta ziņas


Sveiciens Pirmajā Pavasara mēnesī!

... Iekšājo pārmaiņu laiks pamazām atdot savas pozīcijas ārējo
izpausmju laikam. Reizē ar sniegpulkstenītēm uz āru sāk nākt viss, ko iekšēji esam radījuši. Ziemas smagums nokūst reizē ar sniegu, un zīlītes tik priecīgi svin Pavasara smaržu... 

Tajā pat laikā neizskatās, ka Jūs būtu iegrimuši ziemas miegā, jo uz abām Mistērijām vietas piepildījās zibenīgi- tātad, arī mums ir šī iekšējā vēlme- svinēt! Nosviniet šo dienu, pirmos sniegpulkstenīšus, smaržas un sajūtas, nosviniet- Pavasari it visur! Sirsnīgi-

Inta


  • 5.martā satiksimies SARUNĀS PAR UN AP SIEVIŠĶĪBU AR INTU! Ir liels prieks, ka šajā mēnesī sievišķība triumfē un šī grupa ir pārpildīta! Bet Sirds ceļam nekad nav tā, ka nav nekā, vienmēr ir vairāki ceļi un celiņi un ... (ŠĪ GRUPA PILNA)

  • Jau 9.aprīlī vari pieteikties  uz SARUNĀM PAR UN AP SIEVIŠĶĪBU KOPĀ AR INTU un šajā Pavasarī atvērt savu sievišķību. Šajā brīnišķīgajā vakarā būs iespēja individuāli diagnosticēt savu enerģētiku, jautāt un sadzirdēt atbildes uz noklusētiem jautājumiem, ļauties sievišķības piepildītai telpai un sajūtām. Ziedojums no 20 EUR. Pieteikties, sūtot e-pastu uz sirdscels@sirdscels.lv, vai sms uz telefona numuru 26862697, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pastu un telefona numuru.  

  • Tas laiks tuvojās, kad atkal mēs visi kopā tiksimies Ķegumā uz PAVASARA MISTĒRIJĀM 2015, kuras notiks no 29. līdz 31.maijam, brīnišķīgā vietā pie Daugavas - Ķeguma „Puduros”, lai satiktu Savējos, dalītos pieredzē, smieklos un sarunās, lai bagātinātos un iedvesmotos!
Šogad Mistērijas svin savu jubileju- jau 10 satikšanāsreize!!! Šī ir tā reize, kad Inta īpaši vēlas satikt tos, kas stāvēja pie Mistēriju šūpuļa 2011.gadā…
Mēs esam mainījušies, un arī pasaule ir mainījusies… nemainīga ir palikusi tikai šī mistēriju sajūta, kad visi kļūst kā viens- Savējie! Ja vēl neesi pievienojies visiem tiem Radītājiem, kas šajās dienās uzburs šīs Mistērijas, tad vari vēl pievienoties. Vēl ir iespēja pievienoties nakšņotājiem, blakus esošajā viesu namā „Rēzijas”.  
  • Vairs tikai 2 brīvas vietiņas ir palikušas uz VASARAS SAULGRIEŽU TŪRI KAUKĀZĀ  kopā ar armēņu mākslinieku, brīnišķīgo mandalu albūmu radītāju  Vazgenu Stepanjanu no 17. līdz 24.jūnijam. Brīnišķīga iespēja  Vasaras Saulgriežus sajust un piedzīvot Kaukāza kalnos  GRUZIJĀ un ARMĒNIJĀ, kur ziediem rotātas pļavas, kur kalnos un ielejās var ieelpot dzestro rīta gaisu, kur cilvēki dzīvi svin. 
Šajā ceļojumā būs iespēja izbaudīt ziedu festivālu kalnos, sajust šo īpaši seno kultūras un tradīciju dvesmu, meditēt un dziedināt sevi caur mākslas terapiju. Ļauties kalnu varenībai un raudzīties uz pasauli no kalnu grēdas un apjaust mirkli, kad atverot sirdi, vari sajust Dieva pieskārienu savam vaigam...
Iedomājies, sevi brīnišķīgā ziedu pārpilnā kalnu pļavā, izbaudot dabas varenību, izzīmējot savu iekšpasauli, atverot savu zemapziņas dārgumu krātuvi, lai mājās atbrauktu bagātinājies, atpūties un iedvesmots Radīt Savu Pasauli.
Ja esi sajutis vēlmi pievienoties šim brīnišķīgajam mākslas, dabas un sirds ceļojumam, tad sūti savu pieteikumu uz sirdscels@sirdscels.lv, vai sūti sms uz 26862697.
Izmaksas 400 Eur + lidojums uz Gruziju (ap 248eur) Plašāka programma krievu valodā ŠEIT: https://docs.google.com/document/d/1DR36C940kTXPEbVOwhrmvAqyCP1nRuRADdqA1u5DaHM/edit
  • JAUNUMS! Kristas un Kristapa vadītāja K&K studijā Jelgavā jau 6.martā ir PIRMĀ BATUTA NODARBĪBA! Šīs nodarbības ir gan lieliem, gan maziem. Šeit ir brīnišķīga iespēja uzlādēties ar pozitīvām emocijām (kā bērnībā lēkājot pa batutu, vai siena kaudzēm), izkustināt ķermeni un garu, stiprināt sirsniņu (lai būtu spēks doties Savā Sirds ceļā), muskuļus un locītavas. Piesakies sūtot sms (+371 28608976) ar tekstu "Batutu fitness, vārds, uzvārds, datums, laiks." Piem. Batutu fitness, Krista Vītola, 06.03.,plkst. 18:10! VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!!! Lasi vairāk ŠEIT!

  • VĒL PADALOS AR NODERĪGU INFORMĀCIJU NO DRAUGIEM:
 1. Nadja ir izveidojusi vietni, kur katrs, kas vēlās var pievienot savas jau izlasītās grāmatas, ar kurām ir gatavs dalīties. Vienlaikus arī izmantojot iespēju mainīties vai ņemt tās, kas sarakstā ir pieejamas.
2. Varbūt esiet ievērojuši, ka sakrālajām celtnēm jumti ir piramīdas vai kupoli? Tas nav tāpat vien: šādās ēkās ir pavisam cita enerģētika, cilvēki neslimo, produkti nebojājās, ir ļoti daudz dzīvības spēka...
Latvijā jau ir daži entuziasti, kuri ir uzbūvējuši tā saucamās KUPOLMĀJAS, kuras bez visa augstākminētā ir daudz siltumefektīvākas, ekonomiskākas un to unikālā konstrukcija ļauj būvniecības izmaksu ziņā būt krietni lētākai. Tā ir nākotne. Šādas mājas Latvijā piedāvā Kupols.lv un Domspace Latvija, kuru piedāvājumi gan nav no lētajiem.
Viens no SirdsCeļa skolas studentiem, Artūrs, kurš ir ļoti pieredzējis būvniecības un materiālu jomā, ir izpētījis variantus un iespējas attīstīt šo tik perspektīvo būvju veidu. Viņš ir gatavs tikties ar visiem interesantiem, lai pastāstītu par kupolceltnēm, iespējām, materiāliem, izmaksām, un intereses gadījumā palīdzēt uzsākt šādu būvniecību! Ja Tevi tas interesē, raksti- organizēsim tikšanos un pārrunāsim iespējas!


Šajā Pavasarī Pirmoreiz...
Sajūtiet vēja smaržu, kas noglāsta Jūsu vaigu,
Sajūtiet putnu dziesmas, kas ievibrē un paceļ spārnos Jūsu dvēseli,
Sajūtiet savus tuvos un mīļos – cik viņi ir brīnišķīgi!
Sveiciet katru dienu ar mīlestību un Jums viss izdosies!

Lai smaržām piepildīts šis Pavasara gaidīšanas laiks!

Ar pavasara dvesmu krūtīs,
Jūsu Inta un Sarmīte

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru