svētdiena, 2021. gada 10. janvāris

Jaunās Zemes bērni



Tēma manā dzīvē aktuālizējās un sāka interesēt drīz pēc jaunākās meitas piedzimšanas. Tagad viņai jau ir 18 gadu. Iesākumā vairāk interesēja veselības jautājumi un izvēle ģimenē nelietot nekādus medikamentus. Toreiz manām meitām bija 4 un 11 gadi.

Šī apņemšanās tika konsekventi īstenota tieši 10 gadus, kas pavēra pavisam citu izpratni par jēdzienu veselība un veselums. Nekādu sīrupu, antibiotiku, vakcīnu… un, aptuveni gada laikā bērnu imunitāte sāka visu darīt pati (kas ir normāli), viņi pārstāja slimot. Reizi vienā vai divos gados saķerot nelielas iesnas vai klepu, kas pārgāja pats no sevis (imūnsistēma izdarīja to, kas tai jādara).

Protams, ka šāda izvēle un intereses ir saistītas ar manis pašas interesi un vēlmi izprast pasauli aiz redzami novilktajām robežām. 

Vērojot jaunāko meitu, kura jutās neiederīga bērnu dārzā, skolā, atcerējos sevi. Līdz gandrīz 40 gadu vecuma es jutos netīšām izkāpusi uz nepareizās planētas, ko apdzīvo lādzīgas, taču grūti saprotamas būtnes. Atceroties savu baltā zvirbuļa stāvokli un pārdzīvojumus, es vēlējos savu bērnu cik iespējams pasargāt, taču ne visu es redzēju, un ne visu es izpratu.

Līdz solim, kad sadūšajāmies abas izkāpt no izglītības sistēmas un pāriet uz tālmācību, bija jānoiet garš kļūdu, izglītošanās, iespēju apzināšanas un baiļu pārvarēšanas ceļš.

Taču šis laiks deva iespēju izzināt un saprast tik daudz par to, kādas dvēseles nāk pašlaik uz Zemi. Kādēļ viņi ir tik dažādi, ar kādiem uzdevumiem un mērķi viņi ir šeit? Kā palīdzēt vai vismaz kā netraucēt viņiem izaugt un vislabāk realizēt to, kādēļ viņi ir nākuši. 

Šo tēmu esmu izzinājusi, pētījusi, izpratni un zināšanās lietā likusi jau daudzus gadus, ne tikai savus bērnus audzinot, bet arī vadot seminārus, rīkojot forumus jauno bērnu vajdzību un alternatīvās izglītības piedāvājumu apzināšanai, veidojot diskusijas un diskusiju platformas savos kanālos.

Tāpat esmu izdevusi meditāciju grāmatu bērniem un viņu vecākiem, kas nes sevī spēcīgu enerģētisko un dziedinošo komponenti gan vecākiem, gan viņu bērniem.


Iespējams, ka šis projekts, ko šobrīd jums prezentēju ir mans mūža nozīmīgākais projekts, jo, neredzu neko svarīgāku par bērniem. Jo tieši viņu radīs nākotni uz šīs planētas. 

Arī paša projekta apjomu un virzību es pati vēl nespēju līdz galam aptvert, taču aicinu jūs sajust ar sirdi un sekot tai…

Projektu, šeit uz Zemes, vadīšu es- Inta Blūma un Valentīna Pavļenko (Ukraina), kura vadīs enerģiju un informāciju no Skolotāju Sistēmas un bērnu dvēseļu civilizācijām.

Šis projekts ir piemērots tiem, kas apjauš, ka viņu bērni, līdzīgi kā viņi paši, nāk no tālām Zvaigznēm un zināmā mērā, ir ciemiņi uz Zemes. 

Tiem, kuri apzinās, ka mēs esam nemirstīgas dvēseles, kas pieredz materiālās pasaules dotās iespējas, un, ka šī ir tikai viena no daudzskaitlīgajām mūsu dvēseles inkarnācijām.

Tiem, kuriem kaut nedaudz ir izpratne par smalko plānu, par cilvēces kurējošajām sistēmām (Skolotāji, Eņģeļi, Civilizācijas, utml).

Tiem, kuri no sirds vēlas to labāko saviem bērniem un jūt, ka vecās metodes un teorijas nestrādā, ka pietrūkst izpratnes par to, kur mēs dodamies un kādai pasaulei gatavot savus bērnus, kādas ir viņu, kā kosmisku dvēseļu vajadzības, grūtības un, kādi ir šo dvēseļu uzdevumi uz zemes.


Pirmā daļa būs divi mani (Intas) ēteri, kurā es dalīšos ar savu redzējumu un izpratni, kura man ir izveidojusies šo 15 gadu laikā ne tikai ar savām meitām, bet arī ar mazbērniem, kas atkal jau ir pavisam savādāki.

Šie ēteri/tiešraides notiks 12. un 18.janvārī, plkst. 11:00 un ilgs aptuveni 1,5 h. Latviešu valodā. Papildus informācija un linki uz ēteru būs Telegram grupā un Instagram kanālā.

 Tēmas:

  • Jēdziens Jaunie Bērni un Jaunā Zeme. Kas ir Star Seeds?
  • Ar kādiem uzdevumiem un Misiju nāk Dvēseles tieši šajā laikā?
  • Kādus spēkus, civilizācijas un struktūras pārstāv jaunie bērni un, kādas ir viņu, kā šo struktūru pārstāvju intereses un uzdevumi šeit.
  • Ar kādām grūtībām enerģētiskajā plānā saskaras bērni un kā viņus atbalstīt šajā ceļā?
  • Bērnu psiholoģiskās, enerģētiskās un fizioloģiskās īpatnības.
  • Piemēri un pieredzes stāsti. Atbildes uz jautājumiem.
  • Ieskats enerģētiskajā kursā '' Jaunās Zemes Bērni''.


Otrā daļa ir divi atvērtie (bezmaksas, visiem interesentiem) ēteri 29.janvārī un 5.februārī kopā ar Valentīnu AS (Augstāko Spēku) kanālā, kuros tiks dotas atbildes un redzējums par to, kā attīstīsties cilvēce un pa mūsu bērnu lomu tajā. Atbildes tieši uz jūsu jautājumiem par jauno bērnu tēmu. Uzdot savu jautājumu vari ŠEIT.


Trešā daļa ir Enerģētiskais Kurss ''Jaunās Zemes Bērni'', kurš notiks no 18.februāra līdz 1.aprīlim un ietvers sevī 10 nodarbības, prakses- 7 prakses AS kanālā caur Valentīnu Pavļenko un 3 Plūsmas ēterus ar Intu Blūmu. 

Kurss ietvers sevī šādus aspektus:

  1. Informatīvais un izglītojošais. Jēdziens Jaunie bērni. Izpratne, kā ar šīm dvēselēm mijiedarboties. 
  2. Enerģētiskais un dziedinošais. Darbs ar bērnu, vecāku un dzimtas enerģētiskajiem laukiem.
  3. Praktiskais. Tiks dots instrumentārijs un padomi, kā arī reāli uzdevumi kādas darbības veicamas, lai enerģētiski palīdzētu un atbalstītu savus bērnus.


Kursā papildus notiks enerģētiskais darbs bērnu dvēseļu adaptācijai un sinhronizēšanai ar Gaijas laukiem (Zemes enerģētisko režģi), enerģētiskās sistēmas stabilizācija, attīrīšana gan fiziskā, gan enerģētiskā līmenī, tai skaitā arī no destruktīviem (spēļu, atkarības izraisošu vielu egregoriem, ietekmēm), un dzīvības enerģijas plūsmas optimāla atjaunošana.

Kurss ir domāts gan vecākiem un vecvecākiem, gan tiem, kas gaida, vai tikai plāno un vēlas bērnus un izprot, ko nozīmē jēdziens apzināts vecāks un apzināta bērnu audzināšana.

Precīza informācija par kursa maksu, laiku un pieteikšanās būs 21.janvārī.


Ceturtā projekta daļa/posms- kopējs Intas un Valentīnas darbs pie grāmatas krievu un latviešu valodās ar tādu pašu nosaukumu, kurā tēma tiks vēl vairāk izvērsta un saturēs jaudīgu enerģētisko komponenti plašākam interesentu lokam.

Šo projekta daļu plānots pabeigt ir līdz 2021.gada beigām.


Viss par un ap šo tēmu, galvenokārt, Telegram grupā, kurā aicinu pievienoties visus, kam aktuāla šī tēma- informācijai, izzināšanai un diskusijām. Pievienojies ŠEIT!

🍓LŪDZU uzdod savu jautājumu par tēmu pirmajiem 4 ēteriem ŠEIT!
🍓Viss aktuālais Sirds Ceļš kanālā ŠEIT un Sirdscels.lv


Esam! 

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru