svētdiena, 2018. gada 30. septembris

Septembra enerģijas




Augusta/Septembra enerģijas


Ir vismaz divi varianti kā strādāt ar sevi. Vari to darīt pats labprātīgi, vai arī Tavs Augstākais Es sakārtos ''lietas'', formējot notikumus, kas piespiedīs skatīties, izcelt, piedzīvot, izciest, piedot, pieņemt, dziedināt, palaist. Protams, ka vienmēr harmoniskāk ir iet pie daktera tad, kad tikai parādās problēma, nevis tad, kad jau jāsauc ''ātrie''...


Dzīvē nespīd vienmēr saule, tāpat kā dabā. Laikapstākļi ir mainīgi un nav vērts tiem pretoties, - jēdzīgāk ir piemēroties. 


Vasaras laiks daudzus pārslēdz uz tādu kā atvaļinājuma režīmu, kas ļauj priecāties un baudīt dzīvi, - Dvēselei tas ir ārkārtīgi nepieciešams. Lielākam vairumam cilvēku šī atjaunošanās un piepildīšanās notiek neapzināti un spontāni: savienošanās ar dabu dārza darbos, pārgājienos gar jūru, peldēs. Bagātināšanās esot kopā ar bērniem un draugiem, laiska pabūšana ar sevi... 


Arī es atvēlu vasaras laiku tam, lai enerģijas mani pašas nes un rāda ceļu. Pagājušā gada vasara bija patiešām kā atelpas brīdis pēc ''vētrainā'' ziemas perioda, kamēr šīs vasaras laikapstākļi enerģētiski ir ļoti mainīgi. Pretēji siltajai, saulainajai un ilgajai vasarai. Varbūt tādēļ, ka patiešām biju ''atrotījusi piedurknes'' kā galveno prioritāti noliekot darbu ar sevi, jo veselu gadu biju palaidusies, izpildot vien minimuma programmu, gan arī tādēļ, ka vasarā to varu atļauties. Varu atļauties nedēļu iztusēt pēc pilnas programmas ar draudzenēm, nedēļu no vietas noraudāt, būt stāvoklī ''viss ir slikti, neko nevaru'', tad nedēļu ļaut sev klīst kā rēgam, kas nesaprot, kur iet, ko darīt. Kad nevar nekam pieķerties, neko arī negribās. Nav iedvesmas, nav enerģijas, nav vēlmes kaut ko darīt. Absolūts bezvējš.


Tādas izskatās šīs fāzes enerģētiskajā plānā. Tu strādā ar sevi, meditē, praktizē- visu šo darbību rezultātā ceļas uz augšu, krājās viss, kas jāiznāk ārā, jāiztīrās, jāaiziet. Un tad nāk vētra. Emocionālā. Var pinkšķēt pat neapjēdzot par ko. Var iekrist sevis žēlošanas bedrē, var izbļaustīties uz tuviniekiem vai norauties uz kaķi. Cik nu harmoniski katrs no mums ir iemācījies atbrīvoties no šīm vecajām enerģijām. Kad viss ir ārā, iestājās klusums un tukšums. Vecās programmas ir aizgājušas, notiek pāreja uz augstāku vibrāciju līmeni, aktivizējās jaunās programmas. Sava veida pārdzimšana. Kārtējā transformācijas fāze izieta, vēl viens spirāles aplis pievarēts.


Tā kā šīs vasaras līksmes un prieka viļņus pavadīju ar tuvajiem ārzemēs, bet pārējo laiku savos laukos, bet sociālie tīkli un portāli neko citu, kā politiku nepiedāvā, īsti nebija, kur ''nolasīt'' kopējās mūsu ''vietējā mikrokosma'' enerģijas.


Izteiktas atšķirības ir šo viļņu garumā, ja agrāk emocionālās bedres ilga 2-3 dienas un tām sekojošais bezvējš arī tikpat, tad tagad, lai arī krietni retāk, tās ir dziļākas un ilgākas. Arī tukšuma, bezvēja periods izvelkas uz nedēļu-10 dienām. Un tas ir loģiski. Jo vairāk iztransformē, jo ilgāks laiks ir vajadzīgs, lai enerģijas integrētos, programmas nomainītos. 


Kad kāda nopietnāka porcija veco programmu ir izstrādāta, Augstākais Es liek piedāvā notikumus fiziskajā plānā, lai paskatītos kā mēs reaģējam un, ko esam apguvuši. 


Vēl, domāju, mēs neesam pavisam gatavi pilnās burās doties uz Skaisto Nākotni. Vēl mūsu audzinās un eksaminēs. 


Pavasarī man bija mēneša garumā notikumi, kas ieviesa nopietnas korekcijas manā fiziskajā plānā un arī lika ķerties klāt savai slinkumā palaidušajai ''iekšiņai'' ar jaunu sparu. Izskatās, ka priekšā stāvošie Rudens Saulgrieži ir par to - par notikumiem. Pat jau no septembra vidus varētu sākt notikt interesanti pavērsieni gan katram individuāli, gan visiem kopā.


Mums ir daudz bijis dots laiks priekš darba ar sevi. Protams, ka ļoti individuāla ir mūsu izpratne par šo jēdzienu un apjoms, ko esam spējuši pievarēt, tāpēc šis laiks arī ļoti dažādi ietekmē dažādās stadijās esošus cilvēkus.


Labā ziņa ir tā, ka, jo vairāk mēs esam sevi mainījuši, jo augstākās vibrācijās atrodamies, jo harmoniskāk pieņemam tās mācībstundas, kas nāk. Skaistums ir tajā, ka mums nevar iedot neko, kas nav mūsu apziņai un vibrācijām atbilstošs, tāpēc varam cerēt (ja esam kārtīgi rakuši), ka arī mūsu mācības būs skaistākas un interesantākas.


Tā kā ļauj gan notikumiem savirpuļot savu dzīvi, gan ļaujies arī tam klusumam, kas ir starp tiem. Mēģini saglabāt vērotāja pozīciju, lai kas arī notiek šajā iluzorajā smilšu kastē, ko saucam par Zemes Matricu.


Un vispār Smalkā pasaule nāk arvien tuvāk. Visa vasara man bija notikumu pilna, kad saskāros ar šo. Debesis tuvojas. Tas nozīmē, ka arvien vieglāk būs pārslēgties no Es- cilvēks-parastais, uz Es Esmu Gars. Līdz vairs nejutīsim atšķirību. Ir ideāls laiks, lai pastiprināti vērotu zīmes, sakarības, meditētu ar mērķi sadzirdēt sevi, sajust sevi...

Esi gatavs jaunām vēsmām- Lai top Tavs jaunais ES! :)



P.s. Šādu līdzīgu materiālu par oktobri kopā ar vēl virkni prakšu un meditāciju audioierakstu, materiālu personīgajam darbam ar sevi, virtuālajā mēneša mapītē tuvākajās dienās saņem tie, kas ir SCK abonenti.


Ja arī ar Tevi rezonē tas, kā pasauli redzu es, mans ceļš un pieredze, tad tikai priecāšos, ja pievienosies mūsu virtuālajam pulciņam (ar klātienes tikšanās reizēm arī).


Izlasi par Sirds Ceļa Kopienas variantiem un konceptu šeit: https://sirdscels.blogspot.com/2018/09/sirds-cela-kopiena-jauns-satiksanas.html



Lai skaists šis laiks!!
Inta



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru