ceturtdiena, 2016. gada 11. augusts

DARĪJUMU VIDE NĀKOTNĒ


Ieskats semināra saturā

Darījumu vide pastāv visur- frizētavās, bankās, starptautiskā biznesā. Arī tantiņa, kas tirgo pļavā saplūktās puķītes, iesaistās darījumu attiecībās ar kādu.
Pašlaik lielajā sievišķības atmodas laikā, kad senās zināšanas, kas tika radītas pavisai citai realitātei, tiek mēģinātas uzmērīt mūsdienām, daudzām sievietēm pat ir neērti jautāt par darbu, biznesu, naudu, jo šie termini tiek attiecināti uz vīrišķo enerģiju.
Jā, tā tas arī ir. Tikai jāatcerās, ka mūsos ir abas enerģijas. Un tieši sievietēm zināšanas par šīs enerģijas īpatnībām ir daudz vairāk nepieciešamas, lai nedarītu sev pāri, nekā vīriešiem, kam darījumi, bizness, konkurence, nauda ir dabīga pašrealizācijas veids.
Kopš 2009.gada, kad aizgāju no lielā biznesa, es esmu pretojusies semināru dalībnieku pierunāšanai izveidot atsevišķu semināru par šo tēmu. Tās ir bijušas tikai dažas sarunas Sirds Ceļa skolā.
Varbūt arī labi, jo arī es pati pa šo laiku esmu daudz mācījusies un izmēģinājusi dažādas pieejas, jo, lai arī no miljonu biznesa, kur biju algota amatpersona esmu prom, savus pašas divus nelielus uzņēmus es vadu. Tātad darījumu vide ir mana ikdienas vide ar visu, kas tai piederās: naudas plūsmu, debitoriem, ražošanas organizēšanu, piegādātājiem, klientiem, grāmatvedību, darbiniekiem un nodokļiem.
Kad pārgāju no lielā biznesa un mēģināju savu daudzgadējo pieredzi pielietot šajā, ar garīgo izaugsmi saistītajā sfērā, es vairākas reizes pamatīgi apdedzinājos. Ātri aptvēru, ka katrā vibrāciju līmenī darbojās citi likumi darījumu vidē, attiecībās , un, jā arī naudas un pārpilnības plūsmā.
Pamazām ieviesu tos savā dzīvē un izveidoju savu teoriju, par to, kā darbojas šīs enerģijas pašreizējā laikā.

Kam ir domāts šis seminārs?
Cilvēkiem, kas neatkarīgi no dzimuma, sāk apzināties, ka laiki mainās, vecās metodes vai nu nestrādā, vai arī prasa ārkārtīgi daudz pūļu un enerģijas, bet rezultāts nenes gaidīto gandarījumu un finansiālo stabilitāti; cilvēkiem, kas meklē jaunus ceļus un citu pieeju, lai viss, kas saistās ar darījumu vidi: darbs, profesija, nauda, darba attiecības, pats process sniegtu gandarījumu, prieku un nodrošinātu fizisko eksistenci.
Plašāks tēmas teorētiskais izklāsts ir 'Ardievu, karma!' grāmatas sadaļā par darījumu vidi. Tiem, kas reģistrējušies, tieši šī nodaļa tiks nosūtīta epastā pirms semināra, lai mēs savā tikšanās laikā netērētu lieki laiku, bet jau strādātu ar konkrētām situācijām un jautājumiem.

Galvenie jautājumi

1. Īss ieskats tēmā par Jauno Laikmetu, jau esošajām un nākotnē paredzamajām tendencēm darījumu vidē, ražošanā, tirgū, pieprasījumā  un visu veidu darījumu attiecībās. Konkrētu biznesa piemēru analīze un pārrunas par nākotnes nišas izvēli. ''Ejošākās''biznesa nišas šodien un tuvākajā nākotnē. Mārketinga un menedžmenta pamatu izmaiņas.

2.Cilvēka enerģijas daudzuma korelācija ar pārpilnības plūsmu.
Galvenais priekšnoteikums, lai plauktu it viss, kam mēs ķeramies klāt, ir mūsu personīgais enerģijas daudzums un kvalitāte. Tā ir lielāka investīcija un lielākais magnēts atpakaļejošajai plūsmai.
Praktiski instrumenti, kā atpazīt un likvidēt enerģiju mazinošos faktorus, un galvenie (obligātie) nosacījumi, lai šī enerģija vairotos un vienmēr būtu līmenī.

3. Psiholoģiskie un karmiskie šķēršļi harmoniskai savas sirdslietas atrašanai, biznesa uzsākšanai un naudas plūsmas piesaistīšanai. Nabadzības psiholoģija un instrumenti, kā no tās atbrīvoties. Dzimumu enerģētiskās atšķirības, kas jāievēro, lai darījumu vidē abi justos pārliecinoši, viegli un gūtu no tā maksimālu gandarījumu un atdevi. Parādu un kredītu enerģētika.

4. Praktiskas tehnikas, meditācijas un ieteikumi.

Jo mēs ātrāk izpratīsim un pieņemsim izmaiņas pasaulē, ekonomikā, politikā, enerģijās, jo veiksmīgāk  pielāgosimies un iemācīsimies likt šīs zināšanas lietā, lai paaugstinātu savas dzīves kvalitāti. Ne tikai materiāli, bet arī emocionāli un fiziski!


Semināra ilgums līdz 4. stundām. Ieguldījums 45 Eur/t.sk PVN
Seminārs notiks 14.septembrī, plkst. 18:00, Krāmu ielā 3, Vecrīgā (Barikāžu muzeja telpās)
Pieteikšanās:


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru