ceturtdiena, 2015. gada 23. aprīlis

SAULGRIEŽU SPĒKA DIENA

Aizparīt dodos uz brīnišķīgajiem Kaukāza kalniem, no kuriem strāvo spēks, seno civilizāciju enerģija un pavasara pilnbrieds! Un grupa - 30 cilvēki, ar kuriem kopā to visu piedzīvošu, ir tik brīnišķīga!

Pirms brauciena paspēju būt divās Latvijas vietās, lai tiktos ar lasītājām- Jēkabpils pusē, Kūku pagastā- Jūs zinājāt, ka ir tāds garšīgs pagasts? :), un - Iecavā. Godīgi, biju pārsteigta par tām pāri par 40 sievietēm, kas bija Kūkās, un pāri 50, kas bija Iecavā!!! 
Visas tik skaistas, atvērtas, sirsnīgas... Dvēseles bija vaļā un es to visu sajutu... Šeit vien gribēju pateikties gan Debesīm, kas man ļauj to piedzīvot, gan Dacei no Kūkām un Beātei no Iecavas (un visām Liepiņām), kas uzņēmās organizatorisko pusi! Paldies, Mīļās!!!Maijā vēl tiksimies Tukumā...




Šīs pāris nedēļas esmu pavadījusi pārdomās. Lai gan atsaku visas intervijas, lai nevairotu publicitāti, jo ticu, ka grāmata pati atradīs ceļu pie tām lasītājām, kam tā noderēs, tomēr, tomēr....Pēc Lieldienām iestājās tas brīdis, no kā nedaudz baidījos, - brīdis, kad nekur uz nevienu manu pasākumu vai nodarbību vairs nav brīvu vietu...Un gaidītāju saraksts palielinās ar katru dienu! 
Domāju, plānoju, pētīju savu kalendāru līdz nelabumam, kamēr pie manis atnāca šī vīzija: apvienot nedaudz no Sarunu vakara, nedaudz no Meiteņu dienām... pielikt klāt Saulgriežu un dabas stihiju meditācijas, Sievišķā Spēka apli ...un radīt Saulgriežu Sievišķības Mistēriju... Ugunskurs, dziesmas, 3-deviņu zālīšu lasīšana, sarunas, meditācijas, pelde ezerā... Tāda vīzija... Pabūt kopā, pavadīt šo dienu kopā ar Jums...
Vairāk informācijas FB: https://www.facebook.com/events/969190573093515/ un nodarbību sadaļā...

Gaidu vasaru, kad došos prom no pilsētas, lai savienotos ar Māti Dabu, rakstītu, radītu un dalītos tajā visā ar Jums...
Mīlestībā- 
Inta


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru