piektdiena, 2020. gada 30. oktobris

Enerģētiskie aspekti darbā ar grupām

Ir dvēseles, kuru karmiskās iestrādes un dvēseles šī iemiesojuma uzdevumi paredz palīdzēt augt un attīstīties citiem, gan daloties savās zināšanās un pieredzē, gan esot tam kanālam, caur kuru uz zemi pie citiem nāk augtāku plānu enerģijas. 

Katram, kurš uzsāk darboties ar citiem, ir kāda Kurējošā (pavadošā) sistēma, '' tur Augšā''. Jo lielāks projekts, -vairāk cilvēku pievelkās, jo lielāks atbalsts un lielāka Kurējošās Sistēmas iesaistīšanās un interese. 

Absolūtais vairākums nav lietas kursā par savu vadību, - darbība notiek intuitīvi, it īpaši iesākumā. Ar laiku cilvēks sāk sajust, ka viņa stāvoklis mainās, sāk sajust, ka caur viņu strādā enerģijas, notiek zināmi procesi, kur viņa paša, kā personības iesaiste, ir sekundāra. 

Vairākumam nemaz arī nav paredzēts nodibināt apzinātu kontaktu ar Kurējošo Sistēmu, jo vadība tāpat notiks neapzinātajā līmenī. Tāda ir visiem lielajiem projektiem pašizaugsmes jomā. Pat tiem, kas šķietami nav ar garīgo tēmu saistīti- tīri psiholoģiski vai pat biznesa orientēti.


Cilvēks var no sākuma vienkārši būt labs skolotājs, talantīgs informācijas pasniedzējs un izskaidrotājs. Pat, ja viņam piemīt harizma (personības starojums, enerģija), - tas nenozīmē, enerģija no augstākiem plāniem var nenākt vai nākt pavisam minimāli. 

Pamazām, ejot pareizajā virzienā (t.sk.nopietni strādājot ar sevi), enerģētiskais kanāls un enerģiju caurvadīšanas potenciāls palielinās- personības paliek mazāk, Augstāko plānu enerģiju apjoms palielinās. Par to liecina arī tas, kā pievelkas uz šo enerģiju citi. 

Var cilvēkus piesaistīt ar dažādiem mārketinga paņēmieniem, reklāmu, taču tas ilgtermiņā nedarbojas. Dvēseles pievelkas pēc rezonances principā un tiek pievestas pie tā kanāla, kurš tieši viņām palīdzēs augt. Pat, ja vispār nebūs reklāmas- šī pievilkšanās notiks, ja cilvēks translēs otram vajadzīgās enerģijas.

Nevienā grupā nav nejaušu garāmgājēju. Cilvēki saņem pēc tā, pēc kā nākuši, pat, ja tā ir tikai pieredze neuzķerties uz reklāmām.


Grupu darbam ir lauka daba. Tas ir no Augšas iniciēts process, kurā grupas vadītajam ir divi galvenie uzdevumi- 1) būt grupas organizatoram fiziskajā plānā (vieta, laiks, informācija); 2) Būt kanālam, caur kuru var ienākt augstāku plānu enerģijas, un palīdzēt noturēt kopējo enerģētisko lauku, lai šīs enerģijas var maksimāli efektīvi darīt savu darāmo. 

Pašai informācijai, grupas tematikai, nodomam ir svarīga, tomēr sekundāra nozīme. Vienlīdz spēcīgs dziedinošais process var notikt augsta līmeņa speciālista vadītos kursos un pašu iniciētā sadziedāšanās vakarā.


Šo 12 gadus garumā esmu vadījusi vairāk kā 500 klātienes, braucienu un onlaina grupas, no neapzinātā līmeņa, tīri intuīcijas vadītas darbošanās, izejot uz apzinātu un pastāvīgu kontaktu ar Augšām, pamazām izprotot visas tās grupas darba smalkā plāna nianses, kurām patiesībā ir galvenā nozīme vislabākā rezultāta sasniegšanai.

Esmu novērojusi, ka ir tikai daži grupu vadītāji, kuri pārzina šīs nianses un ņem vērā. Ir tādi, kas to dara vairāk vai mazāk intuitīvi, taču lielākā daļa vispār nezina, ka pastāv smalkā plāna procesi, lauka līmenis, kopējā grupas enerģētika. Nezina, kā to vadīt, kā ar to mijiedarboties, lai izvairītos no veselas virknes sarežģījumiem, kas var notikt nesakārtotā laukā.

Taču iepazīstot šo plānu, pat, ja vēl nav atvērusies smalkā redzēšana un jušana, pat, ja vēl nav apzināta kontakta ar kurējošo sistēmu, liekot lietā pamatzināšanas, savu intuīciju un sirds jušanu pašu vienkāršāko kopā sanākšanu var radīt kā tramplīnu dalībnieku kvantu lēcienam. Vai viņi to izdarīs, - tā, protams, ir viņu darīšana un lēmums, bet no savas puses viss nepieciešamais tam būs radīts.


Tādejādi, mudinājumi novadīt semināru par meditāciju vadīšanu, ir izvērtušies par veselu meistarklašu kursu, jo nevar šo vienu aspektu izraut no kopējā.

Es dalīšos savā pieredzē un zināšanās par šo tēmu, praktiski izskaidrojot visus enerģētiskos grupu veidošanas un vadīšanas aspektus.

Šis kurss noderēs ikvienam, kurš vada jebkādas nodarbības grupās, vai, kuram šī tēma interesē kā nākotnes darbošanās iecere. Tāpat būs daudz noderīgas informācijas tiem, kas parasti ir grupu dalībnieku lomā, jo ļaus no procesa gūt maksimālo labumu, iemācoties izprast notiekošo visos līmeņos un izvairīties no blakusfaktoriem, kas var ietekmēt rezultātu un pašsajūtu.



  1. Grupas vadītājs, tā loma kā konkrētu enerģiju translētājam un struktūru pārstāvim.

Kā saprast, vai es vadu kādas enerģijas caur sevi? Kas tās par enerģijām? Kā saprast, vai tās ir harmoniskas pārējiem?  

Kas ir enerģētiskais kanāls, kādi ir tā veidi? Kas ir inkarnāciju iestrādes un dvēseles enerģētiskā struktūra? Kas ir priesterības kanāls (жрический канал)? Kādas Smalkā plāna struktūras kurē un vada pašattīstības sfēru uz zemes? Kas ir Skolotāju Sistēma, Eņģeļu Sistēma, Dziednieku Sistēma, Karmas padome, Civilizāciju sistēmas,utml?

Kā saprast, kura struktūra kurē mani un nodibināt ar to apzinātu vai neapzinātu kontaktu?

Grupas vadītāja kvalitātes- sirds atvērtība, spēja un kapacitāte translēt enerģijas, spēja atslēgt ego programmu dominanci procesa laikā.


  1. Sagatavošanās process

Saskaņošanā ar savu vadošo struktūru, attīrīšanās un aizsardzības tehikas, kalpošanas un tīra nolūka manifestācija. Telpas sagatavošana. Dažādas noskaņošanās tehnikas.

 

  1. Lauka veidošana

Enerģētiskā vide kā procesa kvalitātesgalvenā atslēga. Kas ir enerģētiskā lauka veidošana, kā tā notiek? Lauka veidošanas paņēmieni, atšķirības klātienes un onlain vidē.


  1. Procesa vadība

Telpas turēšana, ''caurumu''atpazīšana un lāpīšana, viļņošanās stabilizācija. Sava empātijas, sirds atvērtības un caurspīdības (Ego minimizācija) pastāvīgs monitorings. 

Izpratne par enerģētiskajiem procesiem. Tranformācijas simptomi dalībieku vidū un darbs ar tiem.

Meditāciju un enerģētisko prakšu vadīšana, drošības tehnikas.


  1. Procesa noslēguma fāze

Lauka aizvēršana, sazemēšana un atgriezeniskā saite no dalībniekiem. Telpas enerģētiskā sakārtošana pēc darba beigām.


  1. Darbs ar sevi pēc grupas vadīšanas

Atslēgšanās no kanāla un svešu enerģiju klātbūtnes, sava lauka savākšana un attīrīšana. Dažādi enerģētisko traucējumu simptomi un risinājumi to novēršanai. Sazemēšanās un pateicības prakses.


  1. Izaugsme caur kalpošanu

Dvēseles uzdevumi un misija. Priekšrocības un ierobežojumi. Atbildība. Karmiskās dispensācijas un atbalsts no Augšas. Līdzsvars un robežas starp zemes dzīvi un kalpošanu. 



Trīs meistarklašu cikls 1,5-2h garumā vakaros 18:00-20:00, 3.,10., un 17.decembrī. Dalības maksa 45 eur, ar apmaksu līdz 11.novembrim, 55 eur  12.novembra.


Pieteikšanās: 

https://www.cognitoforms.com/SirdsCels1/EnerģētiskieAspektiGrupuVadīšanāMeistarklašuCikls



BLOGS IR PĀRCĒLIES UZ VIETNI: SIRDSCELS.LV
ĀTRĀ NAVIGĀCIJA ŠEIT!
VISI JAUNUMI TELEGRAM KANĀLĀ ŠEIT!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru