pirmdiena, 2018. gada 15. oktobris

Nedaudz par sapņiem


Apsolīju īsi pieskarties sapņu tēmai. Tā ir pārāk plaša, lai varētu aptvert visus aspektus un, vispār es
domāju, ka man nav tik daudz informācijas. Iespējams, nevienam nav. Esmu es šo to par sapņu pasauli lasījusi un dzirdējusi, taču šodien par konkrētiem trim sapņu aspektiem, kas ir ''iz manas dzīves pieredzes'' un, kuri maz tiek apgaismoti.

Pieļauju, ka lielākā daļa no mums zina vai ir dzirdējuši, ka lielākā daļa sapņu ir ''cietā diska'' tīrīšanas process. Mūsu zemapziņa dienas laikā uzņemt tik daudz informācijas ar visām maņām, ka tikai neliela daļa no tās tiek apzināti apstrādāta. Lielākā daļa nonāk zemapziņā, kurai jāveic savs kārtošanas, apstrādes un attīrīšanas process, kam ir milzīga nozīme.

Mēs ikdienā piedzīvojam visa veida emociju spektru, stresu, dažādas situācijas, kuras ietekmē mūsu mentālo un emocionālo plānu. Šo situāciju rezultātā mēs patērējam, atdodam savu enerģiju. Tu jau zini, cik daudz enerģijas paņem ikdienas stresi, strīdi, spriedze, emocijas...

Kā jau iepriekš rakstīju nekas nepazūd bez pēdām, - mūsu Visumā pastāv enerģijas nezūdamības likums, -it visam jābūt patērētam, pārstrādātam, transformētam... Dabā mēs to redzam it visur.

Tāpat kā baktērijas ar aci neredzamos procesos pārstrādā bioloģiskos atkritumus, tā arī astrālajā plānā ir būtnes, kuras pievelkas uz to, kas no mums izdalās. Katrai mūsu emocijai ir savi ''cienītāji'', kuri patērē konkrētās emocijas enerģiju.

Jo Tu tak zini, ka doma ir enerģija. Emocija ir vēl lielāka enerģija.

Iepriekšējā rakstā jau devu piemēru ar vienu savu konkrētu situāciju. Īsi pārstāstīšu, pieļauju, ka teju katram ir bijušas līdzīgas situācijas.

Pēc kādas ļoti emocionālas situācijas ar vienu cilvēku, protams, daudz domāju to, analizēju, meklēju atbildes. Mans prāts bija aizņemts ar domām par visu šo. Katru nakti izspēlējās dažādas versijas, tas cilvēks man rādījās dažādās situācijās. Tas bija ļoti intensīvi, tomēr sapņi, lai gan regulāri, nebija klasificējami, kā slikti.

Tā kā situācija bija krasa un negaidīta priekš manis, samērā ilgi mana apziņa dienā un zemapziņa naktī ņēmās ar to kārtošanas procesu.

Tomēr aptuveni mēnesi vēlāk šie sapņi sāka iegūt negatīvu nokrāsu, es modos neizgulējusies, izmocīta un neatpūtusies... Biju neizpratnē no sākuma, jo piefiksēju, ka apziņas līmenī, pa dienu vairs nedomāju par to situāciju.

Mani Skolotāji izskaidroja manu konkrēto situāciju. Astrālā plāna būtnes, kas bija ieradušās uz pirmā mēneša mentāli-emocionālā plāna attīrīšanu sapņos, nevēlējās iet prom un provocēja sapņus, bet jau ar negatīvu nokrāsu, lai vēl vairāk no manis dabūtu enerģiju. Man tikai iedotas konkrēts tehnikas pirms miega, ar kurām jau padalījos.

Secinājums. Tas, ko mēs no sevis izstarojam uz āru, pievelk attiecīgos smalkā plāna pārstāvjus, un, ja mēs tos esam pievilkuši, bet viņi nevēlās doties prom, ir jāiemācās no tiem harmoniski atbrīvoties. Ir jāsaprot, ja mēs ikdienā domājam negatīvi, ir daudz emocionālo izvirdumu, dusmu, negāciju, tad tāds attīrīšanās process būs ar īslaicīgu rezultātu. Jau pavisam drīz būs klāt atkal, jo līdzsvaram ir jāsaglabājas ikvienā Visuma daļā. Mēs esam cilvēki un katram no mums ir gan labās, gan sliktās dienas un periodi. Šādās situācijās vislabākais, kas var būt ir mūu pašu zināšanas, izpratne, apzināta savas dzīves vērošana un šo zināšanu pielietošana.

Visvairāk atbildības mums ir par bērniem, kuri nāk ļoti tīri, atvērti un šai astrālajai pasaulei pieejami. Slikts miegs bērnam, nakts murgi, bailes- tas vienmēr pievilinās attiecīgos astrālā plāna pārstāvjus.

Mums ir jāsaprot, kas radījis bērnā šīs bailes, kādi ir cēloņi. Kas notiek ar bērnu bērnudārzā, skolā, ko viņš dara ierīcēs, kā viņš jūtās, lai to visu novērstu un pēc tam seko jau tīri tehniskais attīrīšanas un aizsardzības veidošanas process.

Lielākiem bērniem var izprintēt un pielikt pie gultas aizsardzības tehnikas, lai pirms miega jāskaita. Pašiem arī nevienam par sliktu nenāks :)

No mūsu nolūka un gribas ir atkarīgs ļoti daudz. Es ieteiktu bez aizsardzības prakses, vēl arī izteikt nolūku, ko es vēlos miega laikā saņemt, paveikt, kur pabūt.

Atkarībā no apziņas līmeņa, tas var būt, vai nu lūgums eņģeļiem aizvest uz kādu augstu vibrāciju vietu, kur attīrīties un atjaunoties, vai jau konkrētāks lūgums, konkrētiem Skolotāju Sistēmas vai Civilizāciju pārstāvjiem pēc dziedināšanas, programmu maiņas utml.



Pēdējais aspekts, ko mēs šeit apskatīsim sapņu sakarā, tas ir paralēlo dzīvju potenciālo līniju ''izspēlēšana''.

Te vajadzīga ir neliela izpratne par mūsu dzīves potenciālajiem variantiem. Mēģināšu pēc iespējas vienkāršāk, jo tā ir diezgan komplicēta tēma.

Mēs ar savu vēlmju un gribas enerģiju piedalāmies savas nākotnes potenciālu, kādu protams ir daudz, veidošanā. Mūsu Augstākais Es pastāvīgi formē dzīves notikumus saskaņā ar mūsu cilvēciskā aspekta izvēlēm un Dvēselei nepieciešamo pieredzes plānu.

Iedomājies situāciju, ka tu dzīvo, tavuprāt, harmoniskās attiecībās, plāno savu nākotni, piepildi to ar savām vēlmēm, domām, sapņiem... Šim potenciālam tiek dota lielas tavas enerģijas investīcijas. Kamēr tavai Dvēselei ir citi plāni. Un partnera Dvēselei arī. Tā aiziet no tavas dzīves. Ir šoks, sāpes, pārdzīvojumi...sagrūst tevis izveidotā realitāte, ir tukšuma un zaudējuma sajūta. Tas ir normāli, jo it kā tiek zaudēta daļa no tevis paša.

Dzīvē bieži ir šādas situācijas, kuras es salīdzinu ar pārmijām. Tu traucies pa vienām sliedēm, vienā virzienā, kurā vērsta arī tava uzmanība, plāni un mērķi. Katra tava vai tavas dvēseles izvēle, var tevi pārvest uz citām sliedēm un tavas dzīves scenārijs jau ir mainījies. Atbilstīgi tam tad jau Augšas sāk pavisam savādāk formēt notikumus.

Bet vecajiem potenciāliem, kuri vairs nav tavas esošās dzīves daļa, ir palikusi tava enerģija- tie ir dzīvi, savā ziņā. Tā enerģija nekur nepazūd. Tā izspēlējās tā saucamajās paralēlajās dzīvēs.

Piemērs.

Divus gadus atpakaļ man nomira tēvs. Mums bija tādas īpatnējas attiecības. Es jau dzīves laikā viņam pateicu, ka nevēlos no viņa neko mantojumā saņemt, jo viņš bieži par to runāja, dalīja, pārdomāja, pārdalīja... :)

Pēc nāves ar apbrīnojamu regularitāti (1-2x mēnesī) viņš nāk manos sapņos un dod, piedāvā man īpašumus. Katru reizi tie ir savādāki, bet sapņi ir ļoti dzīvi, ļoti detalizēti un tēvs tajos ir tāds pazemīgs, - viņš, ļoti vēlās, lai es pieņemtu šos īpašumus.

Tā kā mana draudzene- Lindiņa, ar kuru kopā uzrakstīju ''Dvēseles Mājas'' ir medijs, pastāstīju viņai... Atnāca tēta mamma un vecmamma ar atbalsta enerģiju, bet pats tētis, lai arī parādījās, uz kontaktu nenāca. Neko neteica.

Jautājot saviem Skolotājiem, saņēmu atbildi, ka šajā gadījumā sapņos izspēlējās paralēlās dzīves. Notikumi, kuriem būtu vieta, ja manas un tēva attiecības atrisinātos karmiskajā līmenī. Viņi ieteica man tomēr caur Lindu parunāt ar tēvu, lai mūsu karma nepārietu uz nākamo dzīvi, jo pašreizējās enerģijas ļauj sakārtot šos jautājumus arī starp iemiesojumā esošām un to pametušām dvēselēm.



Bez manis pieminētajiem sapņu aspektiem ir vēl arī tā saucamie viedie sapņi, kuros dvēsele cenšas dot kādas norādes, tapt sadzirdēta cilvēka apziņas līmenī.

Vēl sapņos var notikt kontakti ar dažāda ranga būtnēm un civilizācijām, programmu maiņa un ļoti daudz dažādi citi procesi, par kuriem varētu uzrakstīt grāmatu, bet tas laikam nebūs īsti mans lauciņš...


Inta



Paldies, ka esi un, ka lasi! Sirds Ceļa blogā jau 8-to gadu dalos savā redzējumā, izpratnē un sajūtās, kas mainās un paplašinās līdz ar mani. Es nevēlos nevienu pārliecināt par savu taisnību vai pievērst savai ticībai, -arī es reiz pasauli redzēju 3dimensionālu un plakanu, un neviens man nevarētu iestāstīt toreiz, ka, iespējams, tā ir apaļa.. :) Tāpēc, ja rezonē mans skatījums, dalos ar prieku! Ja nē, tad vienkārši ej garām un netērē savu laiku, lai pārliecinātu mani (komentāros un vēstulēs), ka zeme tomēr ir plakana :)  Sirds Ceļa blogs ir mana desmitā tiesa, 90% manas aktivātes norisinās Sirds Ceļa Klubiņā, bet pierakstīties ziņām no Sirds Ceļa Tu vari ŠEIT.
Esam!


2 komentāri:

  1. Labdien! Man radās jautājums- kādu nozīmi, informāciju var sniegt sapnis kurā parādās cilvéks (ļoti skaidri) un pēc ilgāka laika es viņu satieku dzīvé?Iepriekš nekad neesam satikušies.

    AtbildētDzēst
  2. Visnotaļ interesants sapņu skaidrojums kam protams nevar nepiekrist. Bet jāņem vērā ka lielākoties sapņi rodas no visdažādākajiem cēloņiem kas saistīti ar fizisku jušanu un no tā kas dotajā brīdī notiek telpā kā arī psihiskie cēloņi, pārdzīvojumi un sajūtas. Sapnis ir tā teikt visa šī kopuma sasummējums ko dvēsele interpretē pa savam. Taču mums arī jāpiekrīt ka zināmā mērā sapnis ietver sevī arī zināmu skaidrojumu par notikumiem un lietām kas bijušas un par notikumiem kas gaidāmi. Bet jebkuru sapni iztulkot jeb izskaidrot visdziļāk, vistiešāk, visprecīzāk ir iespējams tikai un vienīgi pašam sapņotājam. Un tas izdarāms vadoties tikai un vienīgi pēc savām iekšējām sajūtām kas ņemamas tikai un vienīgi no skaidrojamā sapņa. Jo ilgāk sapnis tiek analizēts nomodā jo vairā sajūtas tajā iejaucas no mūsu nomoda dzīves un tādējādi rodas dažādi piejaukumi kas var maldināt sapņa skaidrojumu.

    AtbildētDzēst