svētdiena, 2017. gada 19. novembris

Dvēseles Mājas

Dvēseles Mājas ir nosaukums mūsu jaunajai grāmatai, kas nes vēstījumu par cilvēka mūžīgo dabu un to ceļu, ko katrs mums kā Dvēsele noiet, iekāpdami uz laiku materiālajā pasaulē, tad atkal un atkal veikdami pāreju starp realitātēm un atgriežoties atpakaļ Mājās. Dvēseles Mājās.
Mūsu, jo šo grāmatu rakstījām divatā ar Lindiņu. Lindu Vītoliņu. Tur - Mājās, mēs abas esam tuvas kaimiņienes :) un šis kopdarbs izvērtās par brīnišķīgu pieredzi. 
Sajust un piedzīvot,  kā divas enerģijas, divas cilvēciskās pieredzes saplūst, savienojas un pārvēršās par dzīvu tekstu, ir kaut kas ļoti īpašs un vienreizējs.
Šī ir personiskākā un intīmākā no manām grāmatām, kuras beigās es uzdrošinājos iekļaut arī savu dienasgrāmatu, kas tapa paralēli grāmatas rakstīšanai. 
15.decembrī mēs abas ļoti priecāsimies, ja Tu dalīsi ar mums šīs grāmatiņas piedzimšanas prieku!
Gaidot šo brīdi, mēs publicēsim fragmentus šeit un mūsu lapās feisbukā: Sirds Ceļš un Miera Māksla ar tagu: #dveselesmajas, lai gaidīšanas svētki sāktos jau tagad... :)
Zemāk mūsu video ielūgums!

Par ko ir grāmata:
Par ko ir grāmata. Aizmugures vāks

Šodien mēs ielūdzam Tevi uz grāmatas atvēršanas svētkiem, kas notiks 15.decembrī,  no plkst. 18:00 KOKA RĪGA zālē, Krāsotāju ielā 12.
Sarunas, grāmatu parakstīšana un dvēseliska mūzika sirsnīgā atmosfērā!



Uz tikšanos grāmatas dzimšanas dienā!
Inta un Linda
Inta un Linda

Grāmatas grāmatnīcās būs pieejamas sākot ar 15.decembri.

! Jūsu atsauksmes, stāstus, jautājumus, kas varētu būt par pamatu turpinājumam, ar prieku saņemsim epastā: dveselesmajas@sirdscels.lv

3 komentāri:

  1. Vai grāmatu varēs nopirkt pasākumā arī uz vietas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā. Un pa šādu cenu tikai atvēršanas pasākumā :)

      Dzēst
  2. Ligitiņa bija ārkārtīgi gaiša arī savā iemiesojumā, cepot pīrādziņus baltajā Valmieras namiņā. Esam tikušās 4-5 reizes, bet viņas siltais pieskāriens arvien staro....

    AtbildētDzēst