ceturtdiena, 2017. gada 26. janvāris

Satikšanās Liepājā

Mīļās, kurzemnieces!

Diemžēl vietiņu uz tikšanos vairs nav, domāsim un plānosim nākamo tikšanos!

Jau kopš pirmās grāmatas iznākšanas saņemu Jūsu vēstulītes ar jautājumu - ''Kad?'' Pa šo laiku
tālāk par Talsiem un Saldu nebiju tikusi, bet tagad tas brīdis ir klāt, - saņēmu siltu uzaicinājumu no Liepājas Muzeja, kas uzņems mūs savās brīnišķīgajās telpās un mēs tiksimies jau pavisam drīz - 16. un 17. februārī!

Tā kā brauciens ir teju pāri visai Latvijai, tad padomāju par to, ka nevēlos vien ieskriet uz pāris stundām tik skaistā pilsētā, bet arī aiziet līdz jūrai un izstaigāt Liepājas vecpilsētas ieliņas... Un pie reizes piedāvāt Jums ne tikai tikšanos un sarunu ceturtdienas vakarā, bet arī pastrādāt ar terapeitiskajām meditācijām nākamajā dienā? Kā Jums šķiet, tāda ideja?

Tātad plāniņš ir sekojošs:

16.februārī, plkst. 17:00-20:00 tiekamies Liepājas Muzejā. Tikšanās tēma:

  ''Sievietes Dvēseles atmošanās''

Runāsim par to, kā sadzirdēt savu Sirdsbalsi un sākt iet Savu Ceļu? Kādus šķēršļus liek mūsu prāts un, kā atbrīvoties no pašu un ārējo apstākļu radītiem ierobežojumiem, kas stāv priekšā mūsu ceļam uz Brīvību. Brīvību iekšēju un brīvību ārēju. Kā atrast līdzsvaru, jeb zelta vidusceļu starp ģimeni, partneratteicībām un pašrealizāciju. Izrunāsim un saliksim galvenos akcentus, kas tad ir kardināli nepieciešams, darāms, lai tiktu galā ar tiem ierobežojumiem, kas katram pastāv un, kas tieši būtu darāms: emocionālo traumu un pagātnes dziedināšana, darbs ar Ego, sevis pieņemšana un iemīlēšana, sirds atvēršana un apziņas paplašināšana.


Trīs stundu laikā, kas mums atvēlētas ceturtdienas vakarā, es pacentīšos iedot maksimāli daudz
informācijas, kas ļaus sajust katram personīgi aktuālās tēmas. Tie, kas pie manis jau ir bijuši, zina, ka mēs kopā veidojam sirsnīgu, uzticēšanās un siltuma pilnu, dziedinošu enerģētisko telpu, kas dziļi skar katra Dvēseli.
Lai arī nosaukums ir Sievietes Dvēseles mošanās, tomēr visbiežāk uz šiem semināriem atnāk arī pa kādam vīrietim. Es īpaši aicinu arī vīriešus, jo Dvēselei, kā zināms dzimuma nav. Un, ja klāt ir vīrieši, tad gan enerģētiskā telpa veidojas harmoniskāka, gan arī es dodu informāciju, vadoties pēc tā, ka abi dzimumi ir telpā, kas to padara daudzškautņaināku un interesantāku.

Kā Jūs jau saprotiet, tad ar informāciju vien nepietiek, lai dzīvē sāktu notikt reālas pārmaiņas. Tam ir vajadzīgas  konkrētas darbības. Tādēļ nākamajā dienā, es piedāvāju Jums pastrādāt ar sevi terapeitiskajās meditācijās.
Terapeitiskās meditācijas ir joma, kuru izzinu, pētu un pielietoju jau daudzus gadus dziedināšanās procesā. Terapeitiskās meditācijās atšķirās no pārējām ar to, ka tiek skarti ne tikai ļoti dziļi zemapziņas slāņi, dziedinātas pagātnes rētas, aizvainojumi, bet arī tiek strādāts ar karmiskajām problēmām un programmām.
Tādas ir : ''Mīlestības plūsmas atjaunošana dzimtā'', ''iekšējā bērna dziedināšana'', ''dziedināšana ar laika līniju'', '' karmisko parādu atdošanas meditācija'', ''dvēseļu fragmentu savākšanas un atbrīvošanas meditācija'', u.c.
Jums ir jābūt iekšēji gataviem, gan paskatīties acīs savām sāpēm, gan ielūkoties savā Ēnas pusē, gan ļaut tam visam iznākt ārā. Jābūt gataviem arī, ka dzīvē sāks notikt pārmaiņas, kas var būt harmoniskas, bet var būt arī ''izsitošanas''no ieilgušā ''status quo'', bet tomēr ļoti, ļoti nepieciešamas, ja esi gatavs sekot savai Sirdij... :)Padomā, sajūti, izkārto sev (savai Dvēselei) šo dienu brīvu un piesakies...

Tātad ceturtdien mēs tiksimies Liepājas Muzeja telpās, plkst. 17:00. Ieeja par jūsu
ziedojumu. Paņemšu līdzi arī abas savas grāmatas, ja vēlēsieties tās iegādāties par autora cenu.
Pieteikšanās caur e-pastu ( pasts@liepajasmuzejs.lv ): Norādot: Vārds uzvārds un pasākuma nosaukumu -tikšanās ar Intu Blūmu. 
Var arī pieteikties zvanot uz darba telefonu muzeja darba laikā, darba dienās no plkst. 9-17. +37129605223+37163422604



Nākamajā dienā gaidīšu Jūs muzeja telpās, plkst. 10:00 -14:00 Sarunu aplim un terapeitiskajām meditācijām, kas ilgs 3-4 stundas, ar nelielām 10 min pauzītēm. Līdzi jāņem plediņš, tepiķītis, siltās zeķītes (lai ērti gulēt uz grīdas) un ūdens. Ziedojums no 25 Eur. Piesakies ŠEIT (vietu skaits ir ierobežots)

Jau priecājos par tikšanos- Inta

P.s.Mīļās manas! Daudzas jau zina, ka es lieku savas nodarbības darba dienās un darba laikā, ne tikai tādēļ, ka man ir aizņemtas brīvdienas un vakari, bet lielā mērā arī tādēļ, lai aicinātu, motivētu (daļēji piespiestu:)) Jūs izdarīt izvēli starp prātu un Sirdi. Nolikt Dvēseli pirmajā vietā. Pirms darba devēja un visa pārējā. Tas ir Jūsu gribas akts, kas parāda Dvēselei, ka Jūs esat gatavi darīšanai. Jūs pasperat pirmo soli pretī Tai. Un, tieši šāds reāls darbiņš, ir tas pierādījums, ko Dvēsele gaida, lai dotos Jums pretī. Un patiešām lietas sāktu notikt!!!

-->

3 komentāri:

  1. Tik ļoti sapriecājos, kad izlasīju par semināru Liepaja. Būtībā trīs dienas biju kā lidojumā un loti lielās gaidās. Bet šorīt saņēmu atpakal vestuli no muzeja, ka vietu vairs nav.
    Lūdzu, atbrauciet vēlreiz tuvākajā laikā uz Liepāju. Mēs esam sievietes šeit Liepājā kā izslāpušais pēc kā tāda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Labdien,
      Būs jāieplāno. Vēl varam atrast vietiņu uz 17.02 praktisko nodarbību...

      Dzēst
  2. Paldies, Inta! Par to, ka esi, par to, ka dalies utt. Gribēju tik piebilst, ka tajā priekšstatā par kurzemniecēm jau ir kāds grauds, bet pašai no savas "būšanas" gribas teikt, ka jautājumu dažreiz nav tāpēc, ka patīk baudīt lektora (šajā gadījumā TEVI) uzstāšanos,un ir galvā daudz teorētisko zinību, kaut kas pamēģināts praktiski utt., bet nav noticēts līdz "kaulam", un šī bija tā reize, kad Tava uzstāšanas un tajā paustās domas sadzirdēja mana Dvēsele un mans prāts (mana dominante) kaut kādā vienprātībā , jo rezonēja enerģijas starp tavu sacīto un tavu paveikto. Tāpēc īpašs paldies par piektdienas praktikumu! Priekā no Lāsmas (Liepājā)

    AtbildētDzēst